Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Késett a zord hideg idő, de késni fog a melegedés is.

Időjárás-előrejelzés: Késett a zord hideg idő, de késni fog a melegedés is.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. február 2., csütörtök van.

Holnap reggel -11 °C és -16 °C között lesz a minimum, délután -5 °C és -10 °C között lesz a maximum hőmérséklet.Eleinte a déli országrészben és Erdélyben, este már az ország túlnyomó részén várható jelentős mennyiségű hó! Az északkeleti szél megerősödik. Erdélyben többfelé képződhet köd!

Szombat reggel -9 °C és -14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután -8 °C és -13 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Mindenütt várható tartós havazás, több 10 cm hó hullhat!!! Az északi-északkeleti szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik! Erdélyben többfelé képződhet köd!

Vasárnap reggel -8 °C és -13 °C közé hűl, napközben csak -6 °C és -11 °C közé melegszik a levegő. Sokfelé várható újabb havazás, de délutántól dél felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása. Az északi szél élénk lesz. Erdélyben és Magyarország keleti részén többfelé képződhet köd!

Hétfő reggel -12 °C és -17 °C között lesz a minimum hőmérséklet, de a hegyvidéki tájakon -20 °C alá is süllyedhet a hőmérő higanyszála. Délután -5 °C és -10 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Átmenetileg csapadékszünet, napos idő várható, de Erdélybe már megérkezhet az újabb csapadékzóna. Az északi szél élénk lesz. Erdélyben és Magyarország keleti részén többfelé képződhet köd!

Kedd reggel -8 °C és -13 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután -2 °C és -7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Dél felől újabb havazás várható, de ez nem lesz már tartós! Az északi szél megerősödik, főleg a Dunántúlon viharossá fokozódik!!! A déli országrészben és Erdélyben köd képződhet!

Szerda reggel -12 °C és -17 °C közé hűl (hegyvidéki tájakon -25 °C is lehet!!!), napközben -3 °C és -8 °C közé melegszik a levegő. A szél mérséklődik. Napos idő várható.

Csütörtök reggel !!!! -15 °C és -20 °C között!!!! lesz a minimum hőmérséklet, délután -6 °C és -11 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Napos idő várható.

A folytatásban rendkívül hideg idő várható, -20 °C, vagy az alatti minimum hőmérsékletek lesznek!!! Jelenlegi számítások szerint a hideg idő mindössze 1,5 hétig tart és a jövő hét utáni hét második felében jelentős enyhülés kezdődik!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.