Főoldal » Időjárás előrejelzés: melegedés várható sok csapadékkal és széllel

Időjárás előrejelzés: melegedés várható sok csapadékkal és széllel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. február 19. van. Este még többfelé lehet eső, zápor, hózápor, havazás.

Holnap hajnalban -5 °C és 0 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 0 °C és 5 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Az északias szél a Dunántúlon élénk marad. keleten és Erdélyben további havazás, vagy havas eső lehetséges. Többfelé képződhet köd!

Holnapután reggel -8 °C és -3 °C közé hűl, délután -1 °C és 4 °C közé melegszik a levegő. Főleg a Délvidéken, Erdélyben és a Felvidéken képződik köd.

Szerdán hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -1 °C és 4 °C közé melegszik fel a levegő. Főleg a Délvidéken és a Felvidéken képződik köd.

Csütörtök reggel -7 °C és -2 °C közé hűl, délután 0 °C és 5 °C közé melegszik a levegő.  Este északnyugat felől egyre többfelé borul be az ég és várható havazás, illetve hózápor. Este a nyugatias szél az az északi országrészben megélénkül.

Péntek reggel -5 °C és 0 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 2 °C és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Egy hidegfront közeledik az ország felé. Főleg a nyugati országrészben és Erdélyben lehet újabb havazás. Napközben megerősödik az északnyugatias szél. A Délvidéken és Erdélyben többfelé képződik köd.

Szombat hajnalban -1 °C és 4 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 5 °C és 10 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet.  Hidegfront vonul át az ország felett. Egyre többfelé várható eső, zápor! Az északnyugatias szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A Délvidéken, Erdélyben és a keleti országrészben többfelé képződik köd.

Vasárnap reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 4 °C és 9 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben további havazások lesznek! Az északnyugati szél sokfelé viharossá fokozódik!

A folytatásban lassú enyhülés, de csapadékos idő várható. A jövő hét utáni hét második felében viszont visszahűl az idő.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.