Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Száraz, eseménytelen idő

Időjárás-előrejelzés: Száraz, eseménytelen idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2011. november 1-je, halottak napja van.

Holnap hajnalban 0 °C és 5 °C közé csökken a hőmérséklet, napközben 10 °C és 15 °C között lesz a csúcshőmérséklet. Csapadék, szél nem várható.

Csütörtök reggel 1 °C és 6 °C között lesz a minimum hőmérséklet, míg nappal 12 °C és 17 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem lesz, a délkeleti szél megélénkül.

Péntek reggel 4 °C és 9 °C közé csökken a hőmérséklet, nappal 13 °C és 18 °C közé melegszik majd a levegő. Élénk lesz a délkeleti szél, de csapadék nem lesz.

Szombat reggel 3 °C és 8 °C közé hűl a levegő, nappal 12 °C és 17 °C közé melegszik a levegő. Nyugat felől felhősödés kezdődik, de nem lesz csapadék. Erős lesz a délkeleti szél.

Vasárnap reggel 3 °C és 8 °C között lesz a minimum hőmérséklet, napközben 13 °C és 18 °C között lesz a csúcshőmérséklet. Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, de nem várható csapadék.

Hétfő reggel 5 °C és 10 °C közé hűl a levegő. Délután 11 °C és 16 °C közé melegszik majd a levegő. Nyugaton több, másutt kevesebb felhő várható, csapadék nem lesz, de a délkeleti szél élénk marad.

Számottevő időjárás-változás egyelőre úgy tűnik, hogy csak a hónap közepén valószínű.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.