Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Visszatérhetnek a zivatarok

Időjárás-előrejelzés: Visszatérhetnek a zivatarok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2011. június 25-e van. Holnap hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl a levegő.

Vasárnap napközben 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő. Nyugaton, Erdélyben és a Felvidéken erősen felhős, vagy borult lesz az ég és ott több helyen lehet eső, zápor. Melegfronti hatás várható. Estére a csapadék átterjed az Alföldre, a melegfront következtében 10 °C és 15 °C közé hűl a levegő, de Erdélyben akkor még csak 7 °C várható.

Hétfő hajnalban 7 °C és 12 °C lesz. Az északi szél helyenként megerősödik, ám nappal a hőmérő higanyszála 20 °C és 25 °C közé kúszik fel.Túlnyomóan napos, száraz idő lesz. Este a trianoni Magyarországon 17 °C és 22 °C közötti hőmérsékletekre, Erdélyben és a Felvidéken 7 °C és 12 °C közötti hőmérséklet értékekre hűl a levegő.

Kedden hajnalban 6 °C és 13 °C közötti hőmérséklet értékekre számíthatunk. Száraz napos idő várható, de Erdélyben az északnyugatias szél még erős lesz. 20 °C és 25 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Este 13 °C és 18 °C között lesz a hőmérséklet a trianoni Magyarország területén.

Szerda hajnalban 8 °C és 13 °C közé hűl a levegő. Néhol előfordulhat már zápor. Napközben 23 °C és 28 °C közé melegszik a levegő.  Különösen a Duna vonalától keletre záporok, zivatarok alakulnak ki. Néhol felhőszakadás, vagy jégeső is lehet!

A levegő csütörtök hajnalban 9 °C és 16 °C közé hűl le. Ezen a napon egy hidegfront vonul át az ország fölött. Nyugat felől egyre többfelé borul be az ég és alakul ki heves zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is lehetAz északnyugati szél a front átvonulását követően megerősödik. Estére 15 °C és 20 °C közé hűl a levegő.

Péntek hajnalban 10 °C és 15 °C közé hűl, napközben 19 °C és 24 °C közé melegszik a levegő. Túlnyomóan száraz, napos, de erősen szeles lesz az idő.

Szombat hajnalban 7 °C és 12 °C közé húl a levegő. 23 °C és 26 °C közé melegszik napközben az idő, de ismét kialakulnak záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Este 10 °C és 15 °C közé hűl majd le a levegő.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.