Főoldal » Ismét TerraPlaza – 2013. 02. 10.

Ismét TerraPlaza – 2013. 02. 10.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre a TerraPlaza 2013. február 10-én a budapesti ELTE Déli Tömbjében.

Egy kis kedvhozónak 7. TerraPlazáról készült élménybeszámoló(m) ezen az oldalon olvasható.

A rendezők pedig így írnak róla:

„Mi a TerraPlaza?

Vásár. Az egzotikus állattartást fókuszba helyező expo, fő irányvonalai a terrarisztika és az akvarisztika. A szakma kiemelkedő tenyésztői, üzletei, gyártói képviseltetik magukat az rendezvényen.
Szerte Európából érkeznek látogatók az eseményre, hogy válogathassanak a ritkaságokból, és elsőkézből kaphassanak a tenyésztőktől szakmai útmutatást.

Életforma. A terrarisztika és akvarisztika művelői jobbára interneten tartják a kapcsolatot, mely hazai szinten egy dinamikusan növekvő, szilárd, de mégis nagy, baráti közösséget alkot. Az eseményen személyesen találkozhatnak a hobby művelői, így kezdetektől fogva közönségtalálkozó szerepét tölti be. A TerraPlaza-n belül több klub és egyesület, illetve szervezett találkozó működik.

Ismeretterjesztő. A szervezés egyik fő célja, hogy egy színvonalas rendezvény keretében Magyarországon is elérhető közelségbe helyezze az egzotikus állattartást, a hozzá kapcsolódó hobbi minden részletével és tudásanyagával. A rendezvényen belül nyitva áll az ELTE Biológiai és Őslénytani Kiállítása és Történeti Ásvány- és Kőzettára, melyekben az egyetem kutatói óránként tartanak idegenvezetést a TerraPlaza látogatói számára. Emellett a rendezvény ideje alatt előadások zajlanak, melyeket a szakma legkiemelkedőbb művelői és vendégelőadói tartanak.

Nagykövet. Magyar terrarisztika és akvarisztika ügyét képviselő egyfajta ernyőszervezetként a szakma külföldi vérkeringésébe bekapcsolódott. Így más európai rendezvényeken aktív tagként képviselteti magát, így teremtve releváns kapcsolati tőkét és kibővült lehetőségeket partnerei számára.

Természetvédő. A TerraPlaza rendszeresen támogat állat és természetvédő szervezeteket, hogy ebben is kivegye a részét egy természetközelibb és fenntarthatóbb jövő megteremtésében.”  

Minden érdeklődőt Szeretettel várnak!

Jegyárak:

A MÁV-START Zrt. a 2013. február 10-én megrendezésre kerülő TerraPlaza vol.8. rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából.

Felnőtt: 1500 Ft
Diák/nyugdíjas: 1000 Ft
Limitált szakmai jegy: 1800 Ft 9:00-tól 500 fő a 10-órai nyitás előtt bejuthat a TerraPlaza-ra, a jegy mellé pusz ajándékokat kap. Megvásárolható a helyszínen 8:00-tól.
6 éves kor alatt ingyenes.
A szórólapon található kupon bemutatásával 13:00 -tól 500 Ft-al olcsóbban jöhetnek be családok (két felnőtt és minimum egy gyermek (14 éves korig).

További részletek a TerraPlaza honlapján olvashatók.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.