Főoldal » Tesla továbbfejlesztett technológiája…

Tesla továbbfejlesztett technológiája…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

“A cikk folytatásában ennek “gyakorlati alkalmazásáról” lesz szó, no és a fentiekben említett “érdekes írás” -ról.” – írtam az előző bejegyzésem utolsó sorában.

Tesla tehát a mesterséges villámok előállítása során rájött arra, hogy a villámlás – mintegy melléktermékeként, alacsony frekvenciájú rádióhullámok kerülnek kisugárzásra, amelyek akár képesek behatolni a földfelszínbe is. És megtalálta azt a frekvenciát, mellyel a Föld elektromágnesesen rezonál.

Ugyanezt fedezte fel 1952 – ben Winfried Otto Schumann német fizikus – amit aztán róla neveztek el.

A Schumann-hullámok (7.83 Hz) gyakorlatilag olyan alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámok amelyek a Föld-Nap és időjárás kölcsönhatásától jönnek létre. 1978 – ban kiderült, hogy ezek a hullámok megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz-es alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippokampuszban. A hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt alkotnak, évezredek óta benne élünk, és ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos.

Amiért roppant érdekes ez a jelenség, hogy az emberi agy is termel elektromos hullámokat. EEG-vel történt mérésekkel megállapították, hogy 1-20 Hz közötti elektromágneses hullámokat termel. Az orvostudomány ezt a spektrumot négy főbb tartományra osztja, és ezek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:

1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban és a komatózus állapotokban dominálnak.
2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).
4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek.

A Föld és az atmoszféra bizonyos rétegei között található olyan állandó, 7.83 Hz frekvencián rezgő elektromágneses mező is, melynek hullámai a szervezetet biológiai óráját szabályozzák, segítenek az alvás ritmusának beállításában, alakítják a hormonális rendszer működését és a női ciklusokat. Ezért ezt a hullámhosszt számos tudós az élet frekvenciájának nevezi.

Ez a frekvencia tehát, amire a bioritmust is visszavezetik, és egybeesik a Föld bolygó rezonancia-frekvenciájával – gyakorlatilag egy mátrix, ami érvényes a Föld minden életjelenségére. Ideális feltételeket biztosítva, hatással van minden életforma előnyös fejlődésére.

De mi van akkor, ha a “csodálatos ember” beleavatkozik, belenyúl ebbe a mátrixba? Mi van akkor, ha az ember ISTENt játszik? Az emberi kultúrákban, vallásokban számos sámán, varázsló és “esőcsináló” létezett. Az ember kíváncsi, alaptermészeténél fogva igénye, hogy megismerje a körülötte lévő világot. Meg akarja érteni a folyamatokat, ezért tanul, vizsgál, kutat és bizony óhatatlanul is beleavatkozik a természet rendjébe. A kutatások során a technika fejlődésével párhuzamosan egyre nagyobb és egyre fejlettebb módon adódik lehetőség a mesterséges beavatkozásokra. Ez néha mintegy véletlen módon történik, néha szándékosan és könnyen fegyverré válhat a kezében.

A cikksorozatom harmadik részében erről fogok írni. Egy, a témához szorosan kapcsolódó projectről – egy jelenségről, melynek magyarul semmilyen hivatalos szakirodalma nem található meg sem elektronikus, sem nyomtatott formában. Ettől még természetesen nagyon is létező jelenségről van szó, amiről angolul olvashatunk egyelőre.

A folytatásban bemutatom az “érdekes cikket”, amiért ezt a két, mintegy bevezetőt írtam és mi köze a dolognak Teslához, Schumannhoz – illetve az általuk felfedezett és leírt jelenséghez.

forrás:

http://tudatosebredes.blogspot.com/2011/10/schumann-hullamok.html

és a link hivatkozásai, továbbá wikipédia: Schumann – hullám, Tesla

címkép: google kereső_Képek: http://szelidgyogymodok.hupont.hu/felhasznalok_uj/4/5/45129/kepfeltoltes/brain_wave_suman_hullam.jpg

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.