Főoldal » Tudományfesztivál a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében

Tudományfesztivál a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A szervezők az idei évben is várják a kiállítókat a Tudományfesztiválra, és a Tudományok és Tehetségek Kertjére a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében


 


A tavalyi évben hatalmas sikerrel elindított Múzeumkert Fesztivál folytatásaként a TIT Kossuth Klub Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a Vidékfejlesztési Minisztériummal és a Józsefvárosi Önkormányzattal együttműködve a kulturális pogramok mellett az idei évben is megszervezi tudomány- és tehetségnépszerűsítő nagyrendezvényeit a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.


Tavalyi évben mintegy 50 kiállítóval, és színes programokkal várták a szervezők a fesztiválra kilátogatókat. “A két nap alatt közel 20 000 látogató fordult meg a Múzeum Kertben, ahol betekintést nyerhettek  a kiállítók által reprezentált kutatás-fejlesztési eredményekbe és innovációs teljesítményekbe.” – mondta Bartók Marcell elnökségi tag, a programok főszervezője.


A rendezvények fő célja a tehetséges fiatalok, a vállalkozói kultúra, a tudományok, a kutatás-fejlesztés, az innovatív vállalatok, a startup vállalkozói szektor és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése egyedülálló környezetben, elsősorban a fiatalok körében.


A rendezvénysorozat első eseménye a Tudományfesztivál, amelyet 2014. április 24-25-én rendeznek meg két tematikus napra bontva. Az első nap a “Tehetségek és Innovációk Napja”, a második nap a “Föld Napja” hivatalos központi rendezvénye.


 


A szervezők várják a magyarországi kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalatok, kutatóintézmények, oktatási intézmények, civil szervezetek, startup vállalkozások, tehetséges fiatalok jelentkezését kiállítóként és előadóként egyaránt!


 


A programok részletes tájékoztatója és a jelentkezési lap, melynek leadási határideje legkésőbb 2014. március 21.,   letölthető a következő linkről:


https://dl.dropboxusercontent.com/u/26427164/Muzeumkert_prezi_jelentkezes.zip

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.