Főoldal » „A Hungaroring sokkal több, mint Forma 1-es autópálya”- Események, rendezvények, családi és szabadidős programlehetőségek!

„A Hungaroring sokkal több, mint Forma 1-es autópálya”- Események, rendezvények, családi és szabadidős programlehetőségek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Amikor a Hungaroringről beszélünk, sok embernek a Forma1 és a Magyar Nagydíj jut legelőször az eszébe. A ring, a rendszeres éves versenyeken kívül számos más programlehetőséget tartogat úgy az egyéni, mint a csoportos vendégek részére.

2012. április 11.-én  a Hungaroring Sport Zrt. a Turizmus Rt.-vel .egy Hungaroring Study Tourt szervezett beutaztató utazási irodák, rendezvényszervezési szakemberek részére, ahol lehetőség nyílt megismerni a rendezvény- , egyéni –és csoportok részére valamint családi programok megrendezésére alkalmas helyszíneket a Hungaroringen.

Események, rendezvények, családi és szabadidős programlehetőségek a Hungaroringen:

  • Vezetéstechnikai Centrum – „ A biztonság nem lehet szerencse kérdése!” –Magyarországon a Hungaroringen található Vezetéstechnikai Centrum az egyetlen európai színvonalú létesítmény. A vezetéstechnikai kurzusok elvégzése nagymértékben csökkentik a közúti balesetek számát, a mérhető anyagi kár nagyságát. A Tanpálya a vezetés biztonsága mellett felvállalja a  környezet tudatosságot is.
  • Hungaroring Adventure Park – kitűnően alkalmas bármilyen terepjáró jármű teljeskörű tesztjének lebonyolítására, sajtótájékoztatóval, fogadással egybekötött modellbemutatók, márkatalálkozók, rendezvények megszervezésére. Egyedülálló adottságai és a Hungaroring Sport Zrt. által biztosított tapasztalt programvezetők révén ideális helyszín, megoldás lehet céges csapatépítő élmény- és kalandprogramok, tréningek, illetve egyéni vagy kisebb-nagyobb baráti társaságok outdoor programjainak megszervezésére.
  • Hungaroring Autós Vezető Iskola –Mint Európa számos nagy autósport hagyományokkal rendelkező más versenypályája, a Hungaroring is már nyolc éve ad otthont az autós versenyzőiskolának.
  • Hungaroring Gokartcentrum-Mit nyújt a gokartcentrum? -461 méter hosszú pálya, Mach 1, 200 köbcentiméteres 6,5 lóerős gokartok, korszerű számítógépes időmérés! A Hungaroring területén található, szabadtéri pálya egy izgalmas, lendületes, technikás, kanyarokkal tűzdelt. 2005 óta már gyerekek (12 éves kortól) számára kialakított gokartokkal várják a legifjabb gokartos nemzedéket! A 200 ccm-es gokarttal a szintidőt megfutók számára kínálják a 270 ccm-es, 9 lóerős gokartokat, amellyel még gyorsabb a száguldás. .
  • Élményszerző Autózás – „ A kihagyhatatlan lehetőség”- A Hungaroring Sport Zrt. ezzel a programmal szeretne segítséget nyújtani minden autóversenyt, autózást, száguldást kedvelő érdeklődő számára, hogy közelebb kerülhessenek az autóversenyek kissé misztikus világához.
  • Autós Nyílt Napok – A Hungaroring Sport Zrt. az autós nyílt napok megrendezésével hozzá kíván járulni a közúti autós közlekedés biztonságának növeléséhez: a résztvevők a versenypályán biztonságos körülmények között próbálhatják ki gépkocsijuk és saját vezetői tudásuk lehetőségeit, határait. A Hungaroring Sport Zrt. ezzel a lehetőséggel elősegíti, hogy az autósok közelebbről is megismerhessék a Hungaroring versenypályát, illetve autójuk volánja mögött személyesen is átélhessék a vezetés örömét a Forma–1 magyar fellegvárának aszfaltcsíkján.
  • Hungaroring Motorsport Iskola – A Motoros Akadémia egy új oktatási rendszer, melyet 2007-ben indított útjára a Hungaroring Motorsport Iskola, mely 2001-es alapításával az ország első motoros vezetéstechnikával foglalkozó intézménye.
  • Motoros Nyílt Napok – 2011. május 1-től a Hungaroring Sport Zrt. szervezi a motoros nyílt napokat a Hungaroring versenypályán. A magyar motorizációs központként működő társaság kitűzött célja, hogy az eddig megszokott keretek között folytassa a nagy népszerűségnek örvendő napi motoros rendezvények lebonyolítását.
  • Off Road Center és Adventure Park-  2011 októberétől látogatható az újonnan megnyílt Hungaroring Off Road Center és a Hungaroring Adventure Park. A majd 30 hektáros erdőben kialakított off road vezetéstechnikai tanpályán, valamint a több mint 20 kilométeres erdei úthálózaton a 4×4 terepjárós vezetéstechnikai tréningek mellett céges és csapatépítő outdoor programok széles választékával várják a  Vendégeket!

A programokról és az ingyenes nyílt napokról részletes információk a Hungaroring honlapján!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.