Főoldal » „A jó pap is holtig tanul” – Idegenforgalmi képzések korhatár nélkül!

„A jó pap is holtig tanul” – Idegenforgalmi képzések korhatár nélkül!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Jól képzett idegenforgalmi szakemberekre mindig szükség van!

Évről-évre kevesebb hely van az államilag finanszírozott egyetemi és főiskolai turizmus- vendéglátás  szakokon, a fizetős képzéseken is a helyek száma korlátozott, a tandíjak magasak.  

Ha valakit nem vettek fel egyetemi vagy főiskolai turizmus szakra, érdemes elgondolkodnia egy díjtalan idegenforgalmi  szakmaszerzési  lehetőségen!

Több oktatási intézmény is fogalkozik idegenforgalmi szakterületen felnőttképzéssel, felsőfokú szakképzéssel, nappali szakképzésekkel, de érdemes jól körülnézni és elemezni a kínálatot, és azt választani, ami a legjobb elhelyekedési lehetőséget biztosítja a szakma megszerzését követően.

Milyen előnyökkel  jár, ha például, valaki elvégez egy felsőfokú szamenedzser képzést„ A felsőfokú szakképzés az érettségizett hallgatók céljainak megvalósítását jelentheti, mert a képzés alatt piacképes szakmai tudást szerezhetnek és a szerzett oklevéllel azonnal elhelyezkedhetnek, de a felsőfokú szakképzés elvégzésével krediteket gyűjthetnek, amellyel a tanulmányok min. 1/4-ének beszámításával folytathatják tanulmányaikat a Kodolányi János Főiskola turizmus-vendéglátás szakán” Forrás: http://www.gtbbp.hu/

Érdemes olyan intézményt választani, ahol Európa szerte elismert kétnyelvű oklevelet is szerezhetünk a jó tanulmányi eredményektől függően. 

(http://www.gtbbp.hu/felsofokuszakkepzes.html)

Az idegenforgalmi szakma fenőttképzések keretén belül is elsajátítható!  „Ez az oktatási forma – esti iskolarendszerű képzés és tanfolyami oktatás –  rugalmasan alkalmazkodik azokhoz, akik a család, a munka mellett szeretnének szakképesítést szerezni.”Forrás: http://www.gtbbp.hu/

Tanulni sohasem késő – irány az idegenforgalmi szakképzések iskolája – http://www.gtbbp.hu/ !

Fotók: http://www.gtbbp.hu/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.