Főoldal » A lakás, ami visszhangzik

A lakás, ami visszhangzik

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nagy izgalommal nyitottam ki az ajtót. Bekiabáltam, hogy van-e bent valaki, de két pár elárvult cipőn kívül egy lélek sem volt odabent. Körülnéztem, a szobámat rögtön megtaláltam: 1-es számú. A konyhában rengeteg lábos, tányér, evőeszközök. A polcokon fűszerek, só, olaj, egyszóval minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. Ebből már biztosra vettem, hogy vannak lakótársaim. Később meg is ismertem őket: Jeremy és Xavier. Mindketten franciák. Nagyon komoly francia akcentussal beszélik az angolt, így meglehetősen vicces velük beszélgetni.

Van egy háziállatunk is: Jeremy mondta, hogy az előző lakótársa alkotta ezt a szörnyűséget, amit később a falra akasztott. Azt mondta, hogy az állandó bulik miatt nem tudott aludni, így ezzel foglalta el magát. Állítólag kutya. Még fogai is vannak. Hát nem tudom…

Remek lakás, jó tágas, a szobámból pedig gyönyörű a kilátás. Blogíráshoz kiváló. Egyetlen hátránya, mely fölött nem tudok napirendre térni, hogy visszhangzik. Annyira csupasz, hogy gyakorlatilag minden visszaverődik, minden kis apró zaj, zörej, így egy egyszerű konyhai tevékenykedés is meglehetősen nagy zajjal jár. Marjut is tett egy vizitet nálunk egy csésze kávé kíséretében. Hiába mondtam neki, hogy ez minimalista stílus, és hogy nem érti a művészetet, Ő elhatározta, hogy otthonossá teszi ezt a kriptát. Például hoz majd szőnyeget.

De előbb fel kell mosnom.

Jaj nekem…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.