Főoldal » A sokszínű Málta

A sokszínű Málta

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

      Málta egy olyan úti cél, amely az év bármely időszakában kellemes kikapcsolódást nyújt az utazni vágyóknak. Az utazásszervezők nagy előszeretettel ajánlják ezt a különleges hangulatú mediterrán szigetcsoportot, ahol a tengerparti nyaralás mellett az aktív mozgásra és kikapcsolódásra vágyók is felfedezhetik e térség szépségét.

      Akár csoportos, akár egyéni utazáson veszünk részt, az utazásszervezők az Air Málta menetrendszerinti járataival szervezik az utazásokat, és a szálláskategóriákban is bő választékot kínálnak.A kiajánlott csomagárakban jó ár-értékarányú szolgáltatásokat vehetünk igénybe.

     A tengerparti nyaralás mellett megismerhetjük a számtalan kultúrtörténeti műemlékeket, a katedrálisokat és barokkpalotákat. A búvárok számára is felejthetetlen élményt nyújt az élőlényekben gazdag víz alatti világ.

     Nem csak kimondottan nyári úti cél- hisz a sziklás partjai mellett kevés a jordán homokkal feltöltött homokos strand- hanem azok számára is felejthetetlen élményt nyújt akik az év bármely időszakában oda látogatnak.

     Ha Máltára utazunk, érdemes igénybe venni a fakultatív programlehetőségeket, melyet az utazásszervezők kínálnak, de egyénileg is felfedezhetjük e csodálatos szigetet a helyi kis sárga buszokon utazva, és egy hajókirándulás keretében a szigetcsoporthoz tartozó Gozót és Cominot, valamint a kihagyhatatlan Kék lagúnát.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.