Főoldal » A természet, a kultúra és a vendéglátás összhangja Erkel szülővárosában

A természet, a kultúra és a vendéglátás összhangja Erkel szülővárosában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Gyula történelmi fürdőváros az Alföld déli részén. Kulturális sokszínűsége a magyar, német és a román hatások által formálódott és jelenik meg a mindennapokban. Hatással van a zenére, a gasztronómiára, a szokások alakulására. A több, mint ötszáz éves vár kövei őrzik a múlt titkait és magukba gyűjtik a jelen történéseit. A kertek és a gyümölcsösök gazdag kínálata a konyhákba kívánkozik, hogy az Alföld jellegzetes fűszereivel párosulva, a városba látogatók számára teljessé tegyék a minden érzékszervre ható együttes élményt.

Csodás természeti környezetben, ősfákkal és csónakázótóval körülvéve, a gótikus téglavár szomszédságában épült a Hunguest Hotel Erkel***/****.

Kellemes légkörben, barátságos környezetben, a pihenéshez minden megtalálható. A háromcsillagos Munkácsy szárnyban található 122 szobából 97 standard, a várra néző panorámával rendelkező 20 superior és 5 akadálymentesített.

A négycsillagos Dürer szárnyban 177 standard-, 4 akadálymentesített szoba és 5, várra néző lakosztály közül válogathatunk.

A rendezvények sikere garantált a neves történelmi személyiségekről elnevezett konferencia- és szekciótermekben. A Hunyadi Mátyás terem közel 300 fő befogadóképességű, az Erzsébet, Corvin és Beatrix termekben helyszínenként 50 fő tanulhat, értekezhet vagy ünnepelhet. A technikai felszereltség és a kellemes környezet professzionális kiszolgálással párosul. 

A szálloda közvetlen átjáróval rendelkezik a kétszáz éves parkban található Várfürdővel. A hotelban felfrissülni vágyók részére a Harmónia Wellness Központ nyújt felejthetetlen testi-lelki megújulást. Itt minden cseppben élmény van!

A gasztronómia csodálatos változatosságával hívogatja a vendégeket az Orchidea étterem, ahol hazai specialitásokon túlmenően a helyi különlegességek és a nemzetközi szakácsművészet remekei is megtalálhatók. A vegetáriánusok és a reformkonyha hívei is kedvükre válogathatnak a gazdag kínálatból.

A kávékülönlegességek mellett a magyar borvidékek legjobb borai is segítenek abban, hogy a Violin bárban eltöltött idő valóban a lazítás perceiből tevődjön össze.

„Ahol mindent megtalál, ami a pihenéshez kell,

… ahol találkozhat a gasztronómiai élvezetekkel,

…ahol minden cseppben élmény van,

… ahol a rendezvények sikere garantált.”

Hunguest Hotel Erkel***/****

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.