Főoldal » Ábrakorcsolyázás a jégen

Ábrakorcsolyázás a jégen

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Látványos korcsolyázási lehetőség a Hungexpo területén.

Egyedülálló szórakoztató programmal várják a korcsolyázni vágyókat a Hungexpo “C” pavilonjában, Budapesten.
Sehol a világon nem korcsolyázhatott még a közönség úgy, ahogy 2011. január 15-től február 28-ig délutánonként a Hungexpo “C” pavilonjában felépített műjégpályán megtehetik. Ugyanis nemcsak körbe-körbe korcsolyázhatnak a látogatók, hanem lézeres vetítés mellett mindenki megpróbálhatja kikorcsolyázni az adott ábrát. Ráadásul egy speciális videókamera segítségével a mozgásukat rögzíteni is lehet, így a korizók láthatják saját rajzaikat a kivetítőn. A résztvevők folyamatosan nyerhetnek is, mert az ábrát legjobban követők között félóránként értékes ajándékokat sorsolnak ki.
A program világszenzáció, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem professzora, dr. Szirtes János elmélete alapján dolgozták ki és a Laboratory Group közreműködésével, valamint a szponzorok (AXE, Unicum, Burger King) segítésével valósulhatott meg elsőként a világon egy ilyen látványos és szórakoztató program.
A jégpálya használata belépőjegy vásárlásához kötött: diákoknak 750, felnőtteknek 1000 forintba kerül. Hétfőtől péntekig 17-től 20 óráig tart nyitva, szombaton azonban már 15 órakor kinyit és csak 21 órakor zár be. Korcsolyát nemcsak bérelni, hanem éleztetni is lehet a helyszínen.

Forrás: http://utazas.sk
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.