Főoldal » Anyósfesztivál

Anyósfesztivál

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az „érett nők” vállán az egész világ: anyák és munkavállalók, konyhaművészek és vállalkozók, háztartást vezetők és közéleti szereplők, vonzó nők és feleségek, nagymamák és gyakran anyósok is egyben. De leginkább és mindig igazi nők! Az Anyósfesztivál nekik, róluk szól. 

Az előző hat rendezvény nagy sikere után augusztus 13-án ismét megrendezi a Vianni Kft. az Országos Anyósfesztivált. Ezúttal Körmend fogadja a páratlan kezdeményezést, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal.

A színes programfolyam egész napon át hömpölyög az Anyós 7Próbától a Legszebb Anyós választásig sőt a Szuper Anyós cím elnyeréséig, a kulturális élményektől az egészségmegőrzést szolgáló bemutatókig. A fesztivál több ezer résztvevőnek kínál remek családi programot.

A színpadon regionális és kistérségi hagyományőrző bemutatók zajlanak. A II. Országos Unoka Kupa tréfás vetélkedőkkel, vidám műsorral színesítik és teszik családivá a programot, s hogy a férjek-férfiak se maradhassanak ki: megrendezésre kerül a IV. Após Focikupa is!

A fentiek mellett lesz kirakodóvásár, jósda, játszóváros és életmód programok. Bográcsgulyás főzőverseny értékes díjakért…és megannyi élmény várja még az érkezőket.

Gondoskodtunk arról is, hogy érdemes legyen teljes erőbedobással küzdeni: több mint 2 Millió Forint értékű nyeremény vár az anyósokra, külföldi út a Szuper Anyósnak, az Anyós7Próba győztese a Vianni Kupát és értékes belföldi nyaralást nyer, a Legszebb Anyós amellett, hogy egy évig viselheti a „Legszebb Anyós” címet értékes ajándékokat vihet haza.

Bővebb információk képek és forrás: www.vianni.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.