Főoldal » “Az ágy villamosa”

“Az ágy villamosa”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A hollandiai Hoogwoudban villamoskocsikból berendezett szálloda nyitotta meg kapuit.

 Azok számára, akik unják már az átlagos hotelek monoton egyhangúságát, különleges élményt kínál a régi német és holland villamoskocsikból, és más járművekből kialakított szálló.
Láttunk már példát arra, hogy már működésképtelen, de nagy méretű járművekből lakóépület vagy szálloda lett. A legextrémebb példák sorába illeszthető a szintén hollandiai Hoogwoudban található Controversy Tram and Train Inn is.
A tulajdonosok és üzemeltetők, Frank és Irma Appel nem csupán a vagonokat hasznosították újra farmjukon ötletes átalakítással, de a berendezés is túlnyomórészt új életre kelt tárgyakból áll össze: van itt többek között csónakból készült ágy, gumiabroncsból és felniből varázsolt mosdó, meg közlekedési táblából készült asztal is, de a kertben díszként repülőt, traktort és kamiondarabokat is találni.
2 személy reggelivel együtt 250 euróért szállhat meg a jacuzzival is felszerelt különös helyen, a második és harmadik éjszakáért azonban már csak 50, illetve 40 eurót kérnek, ráadásul a pusztán nézelődni vágyó érdeklődőket is szívesen látják.

Forrás: www.vendeg.hu

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.