Főoldal » Balaton Sound 2013 – Példátlan érdeklődés!

Balaton Sound 2013 – Példátlan érdeklődés!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Igaz 2012-ben is idő előtt elfogytak a bérletek (nyitás előtt 1 héttel), idén ez egy kicsit előbb megtörtént. Mintegy 2 hónappal a kezdés előtt, május 15.-én már egy sajtóközlemény jelent meg, miszerint duplájára nőtt az érdeklődés a fesztivállal kapcsolatban. Igaz eddig is rengeteg látogatót vonzott kis haznánkba ez a 4 napos bulimaraton, azonban az előbb említet informásióval egy időben tájékoztatták a szórakozni vágyókat, hogy a bérletek bizony elfogytak és legjobb eszetben is már csak a VOLT fesztivállal kombinált bérlet elérhető. 

Ahogy azt már egy előző cikkemben említettem, a Sound tarolt a maga kategóriájában, így nem csoda, hogy jelentősen megnőtt az érdeklődés külföldről is, ahogyan az az alábbi közleményben is olvasható: 

Soha nem látott figyelem kíséri Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját, amely hivatalos neve az idei évtől MasterCard® Balaton Sound. Idehaza és külföldön egyaránt közel duplájára nőtt az érdeklődés, amely eredményeként mára mindössze 1000 bérlet áll a közönség rendelkezésére. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy csak a hivatalos árusító helyeken vásároljanak jegyeket. 

Idén hetedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard® Balaton Sound. A Sziget Szervezőiroda 2007-ben azzal a céllal hívta életre az eseményt, hogy a Balaton legszebb panorámájú partján új minőséget hozzon létre a hazai fesztiválpiacon, igazán mai programkínálattal és világsztárokkal. A Balaton Sound hamar népszerűvé vált és pár év elteltével már teltházas napokkal büszkélkedhetett, s elsőként fordult elő a hazai fesztiválok történetében, hogy elővételben elkeltek a bérletek az eseményre. 

„Az idei év elején Hollandiában vehettük át Európa legjobb, közepes méretű fesztiválja díját. Talán ennek az elismerésnek és persze az elmúlt évek sikereinek is köszönhető az a robbanásszerű érdeklődés, amely az idei évre jellemző, s e pillanatban már csupán 1000 db bérlet áll a közönség rendelkezésére, amely – a tempót figyelve – hamar el fog fogyni” – közölte Lobenwein Norbert, főszervező. 

Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy ez május 13.-án írt sajtóközlemény! Gyanítom abban a pillanatban, ahogy napvilágra került ez az információ, a jegyek el is keltek. Persze okunk nem lehet panaszra, hiszen napijegyek még mindig elérhetőek – szintén koltozott számban -, igaz jóval borsosabb áron. Figyelembe kell venni viszont azt is, hogy a helynek nem korlátlan a befogadóképessége és a szervezőknek szem előtt kell tartaniuk azt is, hogy az emberek szórakozni szeretnének és nem pedig nyomorogni.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.