Főoldal » Balaton Sound 2013 – Szállások földön és vízen

Balaton Sound 2013 – Szállások földön és vízen

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Csupán 30 nap van hátra, míg a Balaton Sound ismét megnyitja kapuit. Az idő előrehaladtával a jegyek mellett a szabad szállások is rohamos mértékben fogynak. Figyelembe kell venni azt is, hogy a fesztivál ideje alatt már főszezon lesz, így a rengeteg szórakozni vágyó fiatal mellett a nyaraló családok is tizedelik az elérhető szállások számát. Azonban aki nem szeretne túlságosan messze lenni a fesztiváltól, vagy esetleg már nem talált megfelelő szállást a környező településeken azoknak a szervezők a pénztárca vastagságától függően több megoldást is fel tudnak ajánlani akár földön, akár vízen.

Kemping

A  leginkább pénztárcabarát megoldás, hogy az online jegyrendelés felületen kiválasztja a kedves fesztiválozni vágyó a kempingjegyet mindössze 2000 Ft-ért. A kemping közvetlenül a rendezvény mellett, a vízparton várja a sátorozni vágyókat. Az elkerített, füves területen sátorhelyek, valamint wc-k, tusolók állnak rendelkezésre. A kempingbe csak külön jeggyel (karszalaggal) lehet belépni ami a rendezvény teljes időtartamára érvényes. A kempingben csak sátrazni lehet, lakókocsival, illetve más járművel behajtani tilos.

VIP kemping

Az igényesebb fesztiválozók 4 opcióból válszthatnak  VIP kempingben, melyek közül szintén mindegyik magában foglalja a zuhanyzók és a mellékhelyiségek biztosítását, azonban ezen felül ezt a területet őrzik is. 

VIP sátor
Előre telepített kétszemélyes sátor igényeseknek és kényelmeseknek!
Ára: 33,000.- Ft

VIP lakókocsi
Három személyes, bérelhető, előre telepített lakókocsik korlátozott számban.
Ára:  120,000.- Ft

VIP Nagylakókocsi
Négy személyes, bérelhető, előre telepített lakókocsik korlátozott számban.
Ára: 130,000.- Ft

Lakókocsi-helyjegy
Helyfoglalás saját lakókocsival érkező vendégek részére a VIP-kemping területén belül.
A szolgáltatás ára:
33,000.- Ft (lakókocsinként maximum 4 fő részére)

Szállás luxus vitorláson

A VIP karszalagot is magába foglaló vitorlás bérlettel a MasterCard Balaton Sound ideje alatt luxus környezetben töltheted a nappalokat és az éjszakákat egyaránt. Napközben korlátlanul vitorláhatsz barátaiddal, bármikor bejuthatsz a hajóról a rendezvény területére (éjszaka is), és rendelhetsz italokat is, szintén a nap 24 órájában.

A vitorlás bérlettel rendelkező vendégek italokkal feltöltve (ásványvíz, üdítő, sör, bor, egy üveg égetett szesz/fő) vehetik át a luxus hajókat.

A Balaton Sound Vitorlás VIP Bérlet ára 200.000 Ft. 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.