Főoldal » Balaton Sound 2013 – Szombatra már nincs jegy!

Balaton Sound 2013 – Szombatra már nincs jegy!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mondhatni sajnálatos hírt közöltek nem olyan régen a fesztivál szervezői. Azon felül, hogy több mint egy hónappal a kezdés előtt már elfogyott az összes bérlet, most bejelentették, hogy elfogyott az összes jegy szombatra. Természetesen ezek után nem is kérdés, hogy melyik napot övezi a legnagyobb érdeklődés. Szóval aki esteleg úgy tervezte, hogy szombaton szeretné tiszteletét tenni de még nincs jegye, az kezdjen el gondolkodni, hogy jövőre milyen stratgiát alkalmaz a jegyvásárláshoz, mert ez idén már nem nagyon fog sikerülni… esetleg még nagyon szaporán elkezdhet imádkozni, hátha valaki éppen nem tud elmenni az utolsó pillanatban. Mindenesetre figyelje mindenki, mert kamujegyekkel idén sem lehet bejutni SOUND-ra!

Itt pedig a közleményt olvashatjátok: 

A MasterCard Balaton Sound szervezői kedd kora délután jelentették be, hogy miután a bérletek már korábban elfogytak, már a szombati napra is minden jegy elkelt és a kempingben sem tudnak több vendéget fogadni.

Mint ismeretes, a hazai fesztiválszerevezés történetében először fordult elő, hogy a kapunyitás előtt több mint egy hónappal minden bérlet elkelt az eseményre, mától pedig már csak csütörtökre, péntekre és vasárnapra kaphatók jegyek, korlátozott számban.

A szervezők mindenki figyelmét felhívják arra, hogy utcai árusoktól, jegyüzérektől ne vásároljanak belépőjegyet, ezek eredete ugyanis nehezen ellenőrizhető, hamis, vagy már beváltott jeggyel pedig senkit nem engednek be a fesztiválra.

Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának kapui szerdán nyílnak meg, ezen a napon a kempingbe költözhetnek be a vendégek és egy színpadon zajlanak programok, a fesztivál csütörtökön indul.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.