Főoldal » Bárki együtt bulizhat az esküvőturistákkal

Bárki együtt bulizhat az esküvőturistákkal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Lisa Marie Gant és Alex Pelling esküvőturista párost, remélem, most már igazán nem kell senkinek bemutatnom. Ha valaki mégsem lenne képben, akkor a kapcsolódó cikkek között talál még infót róluk…

Igen, ők az a páros, akik a világ minden táján összeházasodnak, és idén nyáron Magyarországra is ellátogatnak. Esküvőszervezőjükként sokat gondolkodtam rajta, hogy ennek keretében hogyan tudnám a legjobban bemutatni nekik (és a világnak, de legalábbis a páros rajongóinak), hogy milyen is Magyarország esküvős szemüveggel nézve.

A legfontosabbnak a hagyományok megismertetését tartom, ezért egy autentikus, magyaros, muskátlis, sültestálas, gémeskutas, nádfedeles helyszín első perctől fogva benne volt a pakliban. Egyik kedvenc esküvőhelyszínem, a kerekegyházi Varga Tanya természetesen elsőre igent mondott. Így már biztosított a magyarosság (minden imént felsorolt elemével együtt), a páratlan vendégközpontúság, a fantasztikus konyha, italok ájulásig, és a cigányzene, lovas bemutató és folklór műsor sem kérdés.

Mindennek azonban akkor van értelme, ha a párt egy fél falunyira való násznép fogja közre, és mulat vele hajnalig. Igen ám, de párosunk csupáncsak kettecskén járja a világot, így erről is nekem kell gondoskodnom, ha 100%-os “igazi magyar esküvőt” szeretnék prezentálni. Innen jött az ötlet, hogy az esemény bárki számára nyitottá tegyük. 

Így bárki vásárolhat jegyet erre a mulatságra. Ára 10.000 Ft/fő, mely tartalmazza az alábbiakat:

– hagyományos esküvői vacsora

– korlátlan italfogyasztás (sör, bor, üdítő, ásványvíz, kávé)

– részvétel az esküvői programokon (szertartás, lovas bemutató, folklór program)

Miután a jótékonyság Lisa és Alex számára, illetve a számomra is fontos, a tulajdonossal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy minden megvásárolt jegyből 500 Ft-ot felajánlunk egy rászoruló családnak (őket is megismerhetitek hamarosan). Emellett, lehetőség van támogatói jegy vásárlására is (5.000 Ft) azoknak, akiknek nincs alkalma velünk tartani, de szeretnének részt venni a jótékonysági akcióban.

Az esküvői mulatság helyszíne és ideje:

2013. július 11. csütörtök 18-24 h

Varga Tanya, Kerekegyháza, Kunpuszta 150.

Lehetőség van kedvezményes szállás foglalására azoknak, akik jegyet vásárolnak. A szállás ára 7.500 Ft/fő/éj reggelivel és wellness használattal.

Igény esetén segítünk a busztranszfer megszervezésében is.

Ha ismered a Varga Tanyát, vagy ha megnézed a honlapját (amelyen egy fotó sem túlzás, tényleg minden úgy néz ki, mint ahogy a honlapon látod), akkor egyértelmű számodra, hogy érdemes akár a nyaralást is összekötni ezzel az eseménnyel. Itt mindent megtaláltok, ami a pihenéshez, az esküvő kapcsán pedig szintén mindent, ami egy fergeteges bulihoz szükséges.

Jegyekért (támogatói jegyért is) az alábbi linken tudsz regisztrálni:

Naná, ki nem hagynám! :D

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.