Főoldal » Beszámoló: EFOTT 1. nap – 2012. július 4. (szerda)

Beszámoló: EFOTT 1. nap – 2012. július 4. (szerda)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az 1. napon már pancsival kezdtem, máshogy nem lehetett elvisleni a nagy meleget. Közben öcsém is csatlakozott hozzám, lepakoltunk éskörbevezettem, mint rutinos fesztiválozó, aki már egy napot túlélt. Az első sört még én vettem neki, de aztán ő is beszerezte a saját kátyáját és igen pénzt is dobozz rámindketten egy felöltéssel megúsztuk + a külsős helyszíneken elköltött forintokkal egy nagyon jó kis fesztivál hetet töltöttünk együtt.

Napközben kinéztük a kajáldákat. Természetesen olyan helyeket kerestünk, ahol jó sok húst adnak viszonylag jó áron – ár-érték arányban 2 helyet is találtunk. Volt választék disznó vagy csikre. Kaja biztosítva. Plusz találtunk még egy fornettis sütödét is, így minden alkalomra volt valami táplálék. Természetesen a fő fogás a sör volt, fogyott is rendesen :)

[token node title-raw]

Az első napi fellépők közül a Brains és a Dalriada volt, amit ki tudok elemelni. Ez a két koncert volt az, ami vitte a pálmát és jó hangulatban mindkettőt végig is csápoltam. Bemelegítésnek jó volt a hét további napjaira nézve. Az este természetesen itt sem ért véget, hiszen folytatódott a buli a többi helyszínen is. Pörögtünk a Pepsi bárban, a BME-HÖOK sátorban és a AXE Rádió 1 Party Stationben . Ahogy már írtam alapozásnak tökéletes volt. Hajnalban az első nap sugarai már megkóstolták a fesztivál területét, így mi is szundizni tértünk – kellett is az energia.

EFOTT – Csak szabadon…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.