Főoldal » Beszámoló: EFOTT 3. nap – 2012. július 6. (péntek)

Beszámoló: EFOTT 3. nap – 2012. július 6. (péntek)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ahogy a napok száma úgy a büdzsé is rohamosan fogy, de még így is van elegendő, hogy a maradék két napot totális pörgéssel töltsük. A szokásos alapozás itt sem maradhatott el. A napközi fogyasztás a Rauchos biciklikkel kompenzáljuk és gyűjtjük a kupakot a következő promós ajándékra, hogy a repertoár tovább bővüljön.

A napközben lévő öresjáratok hol egy kisebb koncert, hol egy kis promó keresés tölti ki. A civil falu lerablása után további célpontokat nézünk ki: Rauch, DiákHitel stb. Mindenhonnan valami használhatatlan vagy felesleges lomot gyűjtönk be, de legalább az idő telik rendesen. Van már kártyatartós nyakbaakasztónk – amit kivételesen használunk isvan több féle napszemcsinkBME, Rauch amik szintén használatban vannak ugyanúgy mint a kalapok. A többi tárgy: frizbi, vízipisztoly, karkötő, megkülönböztető  “izé”, bármi amit ingyen vagy egy lájkért vágnak utánad.

[token node title-raw]

Ez a nap az eddigiekhez képest sokkal visszafogottabra sikerült. Nagy névnek egyeül Dub FX tűnt és maradt is. Az esőben is hatalmas tömeg volt rá kívánics. Nem vagyunk mi cukorból így egyértelmű volt, hogy mi sem tágítunk, csak vigyázni kellett a sörre, nehogy az eső beleessen.Nagyon nagy élmény volt. Utána még Julia Carpenterre csapattuk egyet és ez az éjszaka is a homályba veszett.

EFOTT – Csak szabadon…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.