Főoldal » „Betekintés” a Királynék városába születésnapi köszöntőre

„Betekintés” a Királynék városába születésnapi köszöntőre

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Veszprém legrégebbi városrésze ezer éves múltjáról mesél, természeti környezetével hódít. Vízparti élővilága, őshonos szomorúfűzfái, a nyugati irányból befolyó Séd patak hazánk védett természeti területeinek listáján előkelő helyen szerepel. A Betekints völgy a város egyik legszebb része.

Ebben a csendes, békés erdei környezetben, harmóniában a természettel négy csillag ragyog utat mutatva a szállást keresőknek. A Betekints Hotel**** és Étterem  másfél évtizede nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat, öregbítve a magyar vendéglátás hírnevét. Március idusán nyitotta meg kapuit, születésnapi tortáján 15 gyertya ragyog.

Az elegáns szálloda közel negyven, otthonosan berendezett szobával, családbarát környezetben és szolgáltatásokkal kellemes pihenőhelyet, változatos programok szervezésével valódi kikapcsolódást kínál a vendégeknek. Amerre a szem ellát, mindenütt csodás panoráma kényezteti a szemet. Az íves Völgyhíd, a történelem tanúi, az ősi templomtornyok, az ezeréves Vár, az épített és a természeti környezet megannyi szépsége és csodás harmóniája.

A főépület szomszédságában épített Vendégház 6 légkondicionált apartmannal, konyhafülkével és étkezővel ellátva a lakóhelytől távol is az otthonosság érzetét kelti. A romantikát kedvelők kandallós lakrészt is választhatnak, ahol a pattogó tűz mellett a környék kiváló borainak társaságában a nyugalom órái színesebbé válnak. Az udvaron kialakított tűzrakóhely a langyos nyáresték grillpartyinak kedvelt helyszíne.

Az üzleti útra érkezők minden igényt kielégítő konferencia helyszínt találnak, a mai kor igényeinek megfelelő technikai háttér biztosításával, hozzáértő segítségnyújtással.

Az ellazulást, feltöltődés szolgálja a hotel újonnan kialakított háromszintes wellness- szigete. A család minden tagja számára testi és lelki megújulást, önfeledt szórakozást kínálnak a gyermek- és felnőtt medencék, a szaunavilág varázsa, a különféle masszázsok. A tetőn az esti fürdőzés utánozhatatlan hangulatát teremti meg a pezsgőfürdő és a koktélbár.

A Magyar Gasztronómiai Szövetség védnöki táblájával ellátott étterem barátságos környezetben kínálja a gasztronómiai remekműveit, a magyar tájak jellegzetes ízeit. Kulinária világának teljes élvezetéhez hozzátartozik a szívből jövő mosollyal kísért figyelmes kiszolgálás, az ételekhez gondosan válogatott közel ötvenféle kiváló magyar bor kínálata.

A vendégszeretet évtizedek óta töretlen. Ebben az évben a tizenötös szám határozza meg a szálloda mindennapjait. Március 15-én ünnepli 15. születésnapját Veszprém egyetlen wellness szállodája. Munkatársai együtt ünnepelnek ezen alkalomból az idelátogatókkal. Az ünnepelt kiváló svédasztalos ebéddel kedveskedik a „köszöntőknek”, a születésnapi torta egy-egy szelete pedig megédesíti a vendégszeretet.

Tekints be és ünnepelj!

Kívánom, hogy minden évben egy-egy újabb gyertya égjen a  születésnapi tortán, fényével jelezve, hogy jó helyre tér be a „megfáradt utazó” .

F.Óvári Edit

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.