Főoldal » BlaBlaCar második éve köt stratégiai partnerséget a Sziget Fesztivállal

BlaBlaCar második éve köt stratégiai partnerséget a Sziget Fesztivállal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A világ legnagyobb telekocsi közösségét építő BlaBlaCar egymást követő második évben jelenti be, hogy stratégiai partnerségét köt a Budapesten rendezett Sziget Fesztivállal.
A BlaBlaCar már 2015ben bebizonyította, hogy megfelelő megoldást nyújt azok számára, akik kedvező áron szeretnének a fesztiválra, majd utána haza utazni. Közel 4,000 utat ajánlottak fel a BlaBlaCar platformján a fesztivál kezdetőtől végéig.

Az elmúlt 12 hónapban történt jelentős növekedésének, valamint a szlovákiai és cseh piacra lépésnek köszönhetően, arra számít Európa egyik legsikeresebb startup vállalkozása, hogy idén több mint 25,000 Sziget látogatónak segíthet eljutni a fesztivál helyszínére, majd haza, ami 60%al több, mint az elmúlt évben.

BlaBlaCar & Sziget Fesztivál
A BlaBlaCarral világszerte több mint 30 millió tag osztozik az útiköltségeken – ők azok akik megteremtik és éltetik ezt a teljesen új típusú közlekedési hálózatot. A telekocsizás a megosztásról és az emberek közötti interakcióról szól, valódi közösségi élményt nyújtó utazási forma. A BlaBlaCar és a Sziget Fesztivál értékei közötti kapcsolódási pont egyértelmű légy szabad és az aki szeretné lenni, utazz ahová szeretnél.

Ennek tükrében a BlaBlaCar helyszínénLoungeban a következő programokkal várjuk a látokatókat:

● Segítünk a Sziget Fesztivál látogatóinak, egy megfizethető telekocsi utat találni hazafelé akár az utolsó pillanatban is
● Összekötünk idegeneket és lehetővé tesszük, hogy 60 másodpercnél rövidebb idő alatt megismerjék egymást Telekocsi Szimulátorban.
● Közelebb hozzuk egymáshoz a embereket művészeti feladatokon keresztül úgy, hogy egymást örökítik meg a rajzzal
● #ShareTheRide hashtaggel ellátott nyomtatott képeket készítünk nekik ingyen Instagram és Twitter formátumban
● Wifit és telefontöltési lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy kapcsolatban tudjanak maradni barátaikkal
● Nyitott lounge teret biztosítunk, ahol kipihenhetik magukat ls feltöltődhetnek zene hallgatás közben

Merre találod a BlaBlaCart a Szigeten
A 75m2es sátor és lounge helyszín a “Városközpontban” található, a Sziget űtőerénél, ahol olyan szolgáltatások találhatóak, mint a Talált Tárgyak iroda, kisebb üzletek és gasztro bisztrók.

A BlaBlaCar rövid ismertetője

A BlaBlaCar a világ vezető, 22 országban elérhető telekocsi közössége, amely összeköti az azonos irányba tartó utasokat és autósokat, hogy együtt utazhassanak és költséget spóroljanak meg. Az utasok hozzájárulnak az autós üzemanyag és esetleges autópályaköltségeihez, de mindez nem a profitszerzés, hanem kizárólag a költségek megosztása céljából történik. A platform alkalmas biztonságos, bizalomalapú közösség létrehozására, ahol a tagok valódi személyként, teljes profillal jelennek meg. A tagok személyes profiljukban azt is megadhatják, mennyire beszédesek útközben a “bla” “blablabla” skálán, ahonnan a közösség neve is származik. A BlaBlaCar globális, kölcsönös bizalmon alapuló közösséget épít utasokból és autósokból; 22 országban van jelen. Már több mint 30 millió BlaBlaCar tag osztozik közös utazásokon, amelyeknek átlagos hossza 340 kilométer.

További információ: www.BlaBlaCar.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.