Főoldal » Budapest Winter Invitation 2011.-2012.

Budapest Winter Invitation 2011.-2012.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011.szeptember 29.-én a Best Western Hungaria szálloda adott otthont a Budapest Winter Invitation 2011-2012 szakmai konzultációjának.

A Magyar Turizmus Zrt. 2006  óta szervez minden évben a téli időszakban forgalomélénkítő nemzetközi promóciós kampányt., mely akció a szolgáltatók együttműködésével valósul meg, a marketingszervezet koordinációjában, közös finanszírozásban. Az akció időtartama: 2011. november 15.- 2012.március 31.

Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója beszédében kiemelte, hogy a Magyar Turizmus Zrt. 100 millió forinttal vesz részt ebben a kampányban. A célpiacok, melyekre a kampány irányul: Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Skandinávia, Ausztria, Benelux államok, Csehország, Szlovákia, Románia, Horvátország és Szerbia.

Az Expedia és a Hotels.com nemzetközi piacvezető utazási portálokkal együttműködve, a desztináció népszerűsítése és a foglalásösztönzés a cél. A kampány része a közős médiafelületek és kommunikációs csatornák alkalmazása, valamint hirdetések a nemzetközi online felületeken és a nyomtatott médiában.

Kiemelkedő szerepet kapnak a különleges csomagok: ingyenes fürdőbelépő, ingyenes éjszaka + kedvezményes szolgáltatások.

A gyógyfürdők promóciójáról Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői Zrt  vezérigazgatója elmondta, hogy a termékalapú kampány keretében elsősorban a szolgáltatások színvonalának emelése a cél. Ennek érdekében a fürdők műszaki színvonalának emelését és a fejlesztési programokat helyezik előtérbe. Ez utóbbi keretében a Dandár Gyógyfürdő és a Király fürdők fejlesztése, a Rudas Gyógyfürdő bővítése és a Lukács Gyógyfürdő felújítása szerepel a tervek között.

Maráczi Gábor a Magyar Szállodaszövetség alelnöke a 2=3, 3=4 szálláskedvezményekről, valamint a szállodák és a turisztikai szolgáltatókkal való közös projektek megvalósításról tartott részletes tájékoztatást.

Molnár József a Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft. -BTDM –  ügyvezető igazgatója prezentációjában  a Budapest Kártya (Budapest Card- http://www.budapest-card.com) szolgáltatási körének bővítéséről valamint a november 18.- december 30. között  a Vörösmarty téren megrendezésre kerülő  Budapesti Karácsonyi Vásárról tartott részletes tájékoztatást.

Kincses Márk a Magyar Turizmus Zrt. projekt menedzsere a teljes promóciós csomagról – Budapest Winter Hot Pack- tartott előadást.

Azok a szállodák és szolgáltatók, akik a Budapest Winter kampányhoz szeretnének csatlakozni, részletes tájékoztatásért forduljanak a Magyar Turizmus Zrt. Marketing igazgatóságához.

Budapest Winter kampány hivatalos honlapja: www.budapestwinter.com


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.