Főoldal » Citadel Inn Hotel & Resort*****

Citadel Inn Hotel & Resort*****

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Citadel Inn Hotel & Resort***** 26 szobája várja, hogy otthont adjon a Lembergbe látogatóknak. Ránézésre senki nem mondaná meg, hogy ez az erdei környezetben található egyszerű, antik külsejű épület mekkora luxust és eleganciát rejt magában. A pénztárcánk vastagságához mérten háromféle szobatípusból választhatunk. Az egyik a standard, a másik a superior, a harmadik pedig a suite szoba. Minden szobához jár kábel tv, internet, légkondi, széf, minibár, telefon, különböző kozmetikumok, fürdőköpeny és papucs, továbbá hajszárító is.

A standard szobák kifinomult stílusa királyi légkört kölcsönöz a lakóinak. A szobákban a kényelmet szolgálva egyszemélyes ágyak, egy íróasztal, egy ruhásszekrény, egy tévé, egy telefon és egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba található. A szobák ára tartalmazza a minden szobához járó szolgáltatásokon felül a büféreggelit, melyet hétköznap 7-11 között, hétvégén és ünnepnapokon 8-11:30 között lehet elfogyasztani. Ezen felül benne van még az árban az őrzött autóparkolási lehetőség, a Spa – központ (a fitness terem és a szauna) szolgáltatásai és a csomagmegőrzés is.

A superior szobák meleg pasztellszínekkel vannak kifestve, hogy nyugodtnak és otthonosan érezzük magunkat bennük. Az összes szolgáltatása megegyezik a standard szobákéval. Egy szoba át van alakítva úgy, hogy mozgássérült emberek is gond nélkül használhassák.

A suites szobák hatalmasak az előző kettő típushoz képest, hiszen kétszobásak: egy hálószobából és egy nappali részből állnak. A nappaliban található egy kanapé, egy dohányzóasztal, egy íróasztal, egy telefon, egy tévé és egy minibár is. A hálószobában van egy franciaágy, egy ruhásszekrény és egy tévé. A fürdőszobában különálló zuhany és egy márványból készült fürdőkád is található.

Az étkezéseket (a reggeli minden esetben jár a szobafoglalás mellé) a Garmata étteremben költhetjük el. Konyhájukban az európai és ukrajnai ízeket egyaránt ki lehet próbálni. Az étteremhez tartozik egy borospince is, ahonnan a számunkra megfelelő bort választhatjuk a fogásunk mellé. Az étterem befogadóképessége 100 fő, így kiválóan alkalmas bankettek, gyerekzsúrok, esküvők, különböző évfordulók, esetleg üzleti vacsorák rendezésére is.

Élvezhetjük még a Lobby bárt is, amely XIX. századi stílusban van berendezve. A freskóknak, falfestményeknek köszönhetően az üvegkupola alatt úgy érezhetjük magunkat, mintha időutazáson vennénk részt.

Mint minden valamire való hotel, úgy ez is rendelkezik főként az üzletemberek számára fenntartott termekkel. A konferenciaterem a legmodernebb technikai eszközökkel van felszerelve, amely maximum 50 ember számára tudja könnyebbé tenni a megbeszélést. Azoknak a vendégeknek, akik csak egy kisebb üzleti megbeszélést szeretnének tartani, jól jöhet a tárgyalószoba.

Egy újonnan felszerelt Spa – központ várja a pihenni, szépülni és fiatalodni vágyókat. Egy meditációs szoba, egy fitness terem és egy finn szauna közül lehet választani, vagy akár kipróbálni mindegyiket. Az érdekességet a finn szauna adja, mely az immunrendszer erősítése, a stressz-mentesítés, és a méregtelenítés mellett a bőrfeszesség megóvásában is segít. Valószínűleg hazaérkeztünk után nemcsak kipihentnek, hanem sokkal szebbnek, fiatalabbnak és fittebbnek fogjuk érezni magunkat.

A hotelbe helyet foglalni a honlapjukon is lehet, aminek szerencsére angol nyelvű változata is van.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.