Főoldal » Családbarát vendéglátás a Balaton fővárosában

Családbarát vendéglátás a Balaton fővárosában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nem tévedhet, aki pihenése és kikapcsolódása úti céljaként Keszthelyt választja. A Balaton nyugtai szegletében fekvő település Zala megye ősi történelemmel, kultúrával és élénk turizmussal megáldott városa.

A Hotel Ovit*** a Balaton köré épített kerékpárút és a Fenyves Allé közelében fekszik. Ideális környezetben, a békét, nyugalmat és egészséges levegőt biztosító fekete fenyők szomszédságában.

A modern, barátságos hangulatú szállodában 2-4 személyes, 20 db összkomfortos, kényelmesen berendezett, tágas, légkondicionált szoba és 7 db apartman várja a vendégeket.

A szálloda a családok kényelmét szolgálja. A tipegőktől, a már kissé nehezebben járókig, mindenki megtalálja a pihenés és kikapcsolódás lehetőségeit.

 A legkisebbeket fürdető káddal, babaággyal, éttermi etetőszékkel és kerékpárra szerelhető gyermeküléssel, valamint játszótérrel várják. .Az idősebbek számára orvosi felügyelet mellett a hévizi gyógyvíz adottságaira épülő hidro-, balneo- és elektroterápiás gyógykezelések vehetők igénybe.

A külső úszómedence, gyerekmedence, pezsgőfürdő teszik teljessé az élményt, melynek csúcsa egy valódi Yumeiho – japán masszázs.

Az étteremben magyaros és nemzetközi konyha, a tájjellegű ízektől a vegetáriánus és kímélő ételekig bárki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. Nyárestéken grill parti lehetőség is kínálkozik. Árnyékos terasszal, széles ital- és koktélválasztással tehetők teljessé a kulináris élvezetek.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára, biliárd, asztalitenisz, teniszpálya, kereékpárkölcsönzés és pétanque játék áll rendelkezésre

Nyaral a család, apraja-nagyja üdül és felüdül Keszthelyen, a Hotel Ovit*** vendégszeretetében.

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.