Főoldal » Csodálatos Kávé Kiállítás

Csodálatos Kávé Kiállítás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. március 25-27 között másodjára rendezik meg a Csodálatos Kávé kiállítást és hetedszerre a Barista Bajnokságot a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont B pavilonjában. A rendezvény egy izgalmas kávépiaci találkozónak nevezhető, ahol az üzletemberek, a kávé szakemberei, versenyzői és fogyasztói találkozhatnak egymással. A kiállítás első két napja – péntek és szombat – a szakmai nap, vasárnapra a nagyközönséget várják, közönségprogramokkal készülve az alkalomra. Találkozhatunk itt mintegy 100 féle kávéval, megismerkedhetünk a kávés szakmával, megismerhetjük a kávéfogyasztás kultúráját. Ötven kiállító, a hazai kávéforgalmazás több, mint felét reprezentáló neves cég jelenléte teszi értékessé a kávépiaci fórumot.
A kiállítást folyamatosan figyelemmel kíséri a SCAE, azaz a Különleges Kávé Európai Szövetsége. Jövőre a hazai forgalmazók mellett a környező országok is meghívást kapnak a kiállításra, és az előzetes érdeklődés alapján ezt a meghívást többen el is fogadják majd.
A kávékiállítás nagy szakmai attrakciója a három napos, VII. Magyar Barista Bajnokság. A 2010. év nagy sikere volt a két rendezvény társítása. Ráadásul idén az amatőröknek is rendeznek barista versenyt.
A jövő évi kiállítás szervezése már most elindult, a Magyar Kávétársaság hozzákezdett a munkálatokhoz. A 2011. évi Csodálatos Kávé kiállítást a SCAE támogatja.
A napijegy ára 1.500 Ft
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.