Főoldal » Csőhotel Ausztriában

Csőhotel Ausztriában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Das Parkhotel Ottensheimben, közvetlenül a Duna partján, egy parkban található: youth hostelként működik, azoknak az utazóknak, akik szeretik a különleges szálláshelyeket. Itt igazán extrém körülményeket élvezhetünk, hiszen a lakószobák betoncsövekben lettek kialakítva. Mindössze három egyszerű, de rendkívül igényes, franciaággyal és éjjeliszekrénnyel berendezett betoncső szoba között választhatunk.
A közel 10 ezer kilogramm súlyú, a célnak megfelelően átalakított csatornacsöveket 2005-ben helyezték ide, azóta biztosítanak tavasztól őszig szálláslehetőséget. Az újrahasznosított, és kívülről nem túl dekoratív csövek  elég magasak ahhoz, hogy egy felnőtt ember ne verje be a fejét a plafonba, ablakként pedig a szivattyúlyuk szolgál. A kényelmes ágyon kívül elektromos áram, világítás, lepedő és hálózsák is jár a virágos falfestéssel díszített szobákhoz, az ágy alatt pedig bőven van hely a hátizsákoknak és a bőröndöknek.
A biztonságért a számkódos beléptető-rendszer felel: kulcs helyett ezt használhatják a lakók, így nyugodtan a csőben hagyhatják a csomagjaikat. A fapados szolgáltatás mindössze ennyit kínál: enni és tisztálkodni ugyan nem lehet, cserébe viszont olcsó a szállás, ugyanis mindenki annyit fizet, amennyit tud vagy akar. Szobát az interneten keresztül foglalhatunk, a számkódot a foglalás után küldik el.
Kép: www.lakaskultura.hu

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?