Főoldal » EFOTT 2013 – Zánka – JÖVÜNK!!!!

EFOTT 2013 – Zánka – JÖVÜNK!!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az idei EFOTT is különleges helyen kerül megrendezésre, hiszen ismét egy vizes, strandolós parti helyszínt sikerült választani – megszavaztatni. Zánka ad otthon a 2013-as EFOTTnak. Sokak számára a zánkai tábor már régóta ismerősen cseng, most épp itt volt az ideje, hogy egy más célközönség egy még újabb emléket gyártson. Az egyetemisták 1 héti megtöltik a várost és felforgatják annak nyugudt és megszokott életét. Egyetemisták, buli, koncertek, celebek, szárvendégek, ismerkedés, egy éjszakás kalandok, éjszakai fürdőzések, közös iszogatások, civil falu, sport programok, Balaton, Zánka, egy hét = EFOTT.

[token node title-raw]

35 ok, hogy miért ne hagyd ki az idei zánkai EFOTTot!

 1. Kerozin
 2. Brains
 3. Punnany Massif
 4. Tankcsapda
 5. Quimby
 6. Supernem
 7. Faithless
 8. Hősök
 9. Kowalsky meg a Vega
 10. Kiscsillag
 11. Paddy & the Rats
 12. Ganxsta Zolee és a Kartel
 13. P.A.S.O.
 14. Depresszió
 15. Alvin és a Mókusok
 16. Road
 17. Subscribe
 18. Kiss Ádám
 19. Beliczai Balázs
 20. Ocho Macho
 21. Soerii & Poolek dj act
 22. Julia Carpenter
 23. Chris Lawyer
 24. Alex Kenji
 25. Belga
 26. Danny Avila
 27. Ludmilla
 28. Delta Heavy
 29. Kaukázus
 30. Neo
 31. Compact Disco
 32. Dévényi Tibi bácsi
 33. UFO
 34. Kozmix
 35. Happy Gang

Ha valaki nem csak a koncertek és a fellépők miatt érkezik a rendezvényre, akkor is lesz lehetősége magát jól érezni. A szokásos civil falu, sport programok, színházi előadások és a koncert mentes időszak egyéb lehetőségei ismét biztosítják, hogy egész nap legyen mit csinálnod.

Természetesen azt sem szabad szem elől téveszteni, hogy ismét vízparton kerül megrendezésre az év legnagyobb szabadtéri egyetemistáknak és főiskolásoknak rendezett fesztivája az EFOTT. Idén a Velencei-tó felszabadul és átadja a helyét a Balatonnak, hiszen Zánka ad otthont a mulatságnak. Ennek én különösen örülök, mert így megint jöhet a szokásos napi rutin: buli, alvás, ébredés, strand, lazulás, strand, alapozás, buli. Közben természetesen jó hideg sörrel megfelelő hőmérsékleten tartott testtel élvezni a nyári napsugarak jótékony hatását.

Ha csak fele annyira lesz jó az idei EFOTT, mint a tavalyi, akkor már nem lehet panaszom. DE a színvonalas fellépők már így is biztosítékot jelentenek. Remélem újabb felejthetetlen emlékek forrása lesz az EFOTT.

EFOTT – Csak szabadon…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.