Főoldal » EFOTT

EFOTT

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén 37 éves rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a Fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett, hogy megismertesse Magyarországot a fiatalokkal, ezért is vándorol évről évre már egészen 1976 óta.

2013-ban hosszú évek után újra visszatér a Balatonhoz, az északi part szívében fekvő Zánka – Új Nemzedék Központba. A fesztiválozók idén biztosan örülhetnek: fa – és sátorhely lesznek dögivel és az odataláláshoz idén sétálni sem kell, hisz a közel 200 hektáros terület saját busz- és vasútállomással (Zánkafürdő) rendelkezik. A 71-es útról autóval is könnyedén megközelíthető. A hely adott, a programról pedig a jól megszokott EFOTT Stáb és a Házigazda Intézmény Corvinus Egyetem gondoskodnak majd.

Ráadásul idén a Balaton partján tölthetsz el egy hetet úgy, hogy még a szállásért sem kell fizetned, mivel a kemping INGYENES, a Heti, illetve Hétvégi Jeggyel rendelkezők számára! Sőt! A Fesztivál idén is ragaszkodik a hallgatóbarát árakhoz mind az elővételes jegyek, mind a helyszíni választék tekintetében! A haverok is ott lesznek! Jegyeket itt a honlapon, a TicketPortal és TEX irodákban, valamint a Felsőoktatási Intézményekben a HIVATALOS EFOTT DEALEREK-nél tudtok megvásárolni.

További infó a www.efott.hu , illetve a www.facebook.com/efott oldalakon.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.