Főoldal » Elizabeta hotel**** (Lendva)

Elizabeta hotel**** (Lendva)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Elizabeta négycsillagos hotel 2002 szeptemberétől a vendégek rendelkezésére áll Lendva központjában. Teljes egészében légkondicionált, panorámás lifttel, reggelizővel, bárral, recepcióval, pénzváltót működtető recepcióval, étteremmel, gazdag képtárral, vezeték nélküli internet-hozzáféréssel és őrzött parkolóhellyel rendelkezik. A nyaralás alatt nem kell lemondanunk házi kedvenceink társaságáról sem, hiszen a hotel állatbarát.

A szállodában 22 franciaágyas szoba és egy apartman található. A szobákban fürdőszoba (fürdőkád, WC), hajszárító, telefon, széf, elsősegély láda, kábeltévé, ležiča és minibár található.

A hotel kávézója minden nap 7-től 22 óráig gazdag kávéválasztékával várja kávékülönlegesség kedvelőket.

Mivel az étterem felújítás alatt áll csak reggelit tudnak biztosítani. Megbeszélés alapján rendelnek és felszolgálnak meleg ételt.

Az Elizabeta szálloda ülésterme 60 személy befogadására alkalmas. A teremben a székek és az asztalok tetszés szerint helyezhetők el. Itt előadásokat, szemináriumokat, konferenciákat, ünnepi fogadásokat és üzleti találkozókat szervezhetünk. A személyzet segítséget nyújt a szervezésben, külön programokat is előkészítenek a résztvevők számára. A technikai felszereltség (LCD kivetítő, LCD TV, írásvetítő, hangosítás, laptop, hordozható kivetítő vászon) is csak azt szolgálja, hogy a rendezvényünk jól sikerüljön. A konferenciák alatt igény szerint kávét, üdítőket, gyümölcsöt és harapnivalókat szolgálnak fel. Üzleti ebédek, vacsorák és bankettek szervezésére is lehetőség nyílik.

Az Elizabeta szálloda közelében található a modern lendvai Sportpark a labdarúgó stadionnal, amely európai meccsek szervezésére is rendelkezik engedéllyel. A szálloda vendégei pedig a Terme Lendva fürdőjében ingyenesen élvezhetik a vízi élményeket.

A vadászok és horgászok sem fognak itt unatkozni, hiszen a vidéken kiváló vadászterületek találhatók, ahol a vadászok kiélhetik vadászszenvedélyüket, vagy nyugalomra lelhetnek a folyó- és állóvizek mellett.

Lendván és környékén sokéves hagyománya van a szőlő- és bortermelésnek. Hosszúfalutól Pincéig kb. 10 km hosszan húzódik a Lendva-hegy, ahol kb. 500 hektárnyi területen termelnek szőlőt, illetve bort a helyi borászok. Természetesen itt található a lendvai idegenforgalmi borút is, amely a legkeletibb Szlovénia területén. A borút mentén számos borozó, falusi fogadó található, ahol a látogatók belekóstolhatnak a különféle borokba és helyi ételekbe.

A szállás reggelivel 48,00 €/fő, míg az egyágyas felár csak 15,00 €.

A személyzettel horvátul, angolul, németül, szerbül és szlovénul is lehet kommunikálni. Az Elizabeta hotel honlapja is többnyelvű.
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.