Főoldal » Élményvonattal a 17. Csabai Kolbászfesztiválra

Élményvonattal a 17. Csabai Kolbászfesztiválra

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Csabai Kolbászfesztivál (2013.10.24-27.) a szórakozáson túl meghatározó szakmai esemény is, ahol a kolbászok gyártásában érdekelt hazai és határon túli termelők és beszállítók szakmai kiállításon mutatkoznak be. Az eseményen gazdag kulturális programok közül választhatnak a látogatók, a vendéglők saját készítésű, speciális disznótoros ételekkel várják a vendégeket. Békéscsaba városa a gasztronómia mellett számtalan látnivalóval is várja vendégeinket, itt található Közép-Európa legnagyobb klasszicista evangélikus temploma emellett érdemes ellátogatni a Munkácsy Mihály életútját Múzeumba is, ahol a művész több képe is megcsodálható.

A MÁV Nosztalgia Kft. Élményvonata a Budapest Nyugati pályaudvarról 2013.10.26-án 6.30-kor indul és 9.00-kor érkezik Békéscsabára, a Kolbászfesztivál helyszínére, 17.45-kor indul Békéscsabáról, és 20.15-kor érkezik vissza a Budapest Nyugati pályaudvarra. Az élményvonatos utazás alatt vissza útban Retro disco szórakoztatja a nosztalgiavonat közönségét az Orfeum zene kocsiban. Az Élményvonaton étkezőkocsi is közlekedik, ahol finom falatok várják a reggelizni és vacsorázni vágyókat. A MÁV Nosztalgia Kft. személyzete biztosítja utasainak kényelmét az utazás és a programok teljes időtartama alatt, az oda úton welcome drinkkel és reggeli üdvözlő falatkával várják vendégeiket, a visszaúton 13+1 totó segítségével meglepetéssel készülnek a hazatérésre.

A részvételi jegy ára (felnőtt: 5.490 Ft/fő, gyermek 4-14 éves korig: 3.490 Ft) magában foglalja a menettérti jegyet és a névre szóló helybiztosítást, és tartalmazza a busztranszfer díját Békéscsaba vasútállomástól a Kolbászfesztivál helyszínére valamint a visszautat az állomásra.

Jegyértékesítés, a MÁV Nosztalgia Kft. értékesítési irodájában, a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett, Tel./Fax: (+36 1) 269-5242,

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.