Főoldal » FitBalance Fesztivál és Expo

FitBalance Fesztivál és Expo

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Május 8-án, vasárnap rendezik meg a Sportarénában a Kellogg’s-Bahlsen Fitbalance Aréna – Egészség és Fitness Fesztivált. A rendezvényre várnak mindenkit, akinek fontos a mozgás, a sport, az egészség megóvása. A nap folyamán kipróbálhatnak az érdeklődők különféle mozgásformákat, részt vehetnek egészségügyi szűréseken.
A FitBalance az ország egyik legnépszerűbb mozgás fesztiválja. 2006 óta rendezik meg évente két alkalommal. Népszerűsége folyamatosan növekszik, így egyre többen keresik fel a rendezvényt.
2006-óta immár a 12. FitBalance eseményen vagyunk túl, amelyeken több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatni.
A fesztiválon 7 színpadon a legnevesebb oktatók mozgatják meg a résztvevőket. Bemutatkozik a fitness, pilates, yoga, bodyART, step terem, R-Med Functional Training Corner, Power Plate Stage, Zumba, Kangoo, BioPont Fitt Expo, Brutal Kis Challange, mellette egészségügyi szűrések, valamint, 140 Spinnner várja a sportolni vágyókat. A Fitbalance Aréna ad otthont az első hivatalos zumba dalhoz készült videóklip forgatásának, melyben minden jelenlévő részt vehet!
A rendezvényre a belépő ára 2990 Ft, ami tartalmazza az ebédet, az ásványvíz fogyasztást, valamint a meglepetés támogatói ajándékcsomagot!
14 éves korig a belépés díjtalan!
Sétálójegy is váltható, 1500 ft-ért, mellyel az IFBB Fitness és Testépítő Magyar Kupa is megtekinthető.
Információ és kép: http://fitbalance.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.