Főoldal » Gödi Fesztivál

Gödi Fesztivál

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. június 3. és 5. között kerül megrendezésre három napon át a Gödi Fesztivál. Kulturális programok és sport versenyek váltják egymást a nap folyamán, miközben különféle gasztronómiai ínyencségeket kóstolhatnak meg a fesztiválra kilátogatók.
Az eseményeknek a Nemeskéri Kúria, a Gödi SE sporttelepe, a Belga Sörház, a Búzaszem Iskola, a Gödi Udvar valamint a Duna- és a Széchenyi Csárda ad otthont. A fesztivál fővédnökei Dr. Beer Miklós váci püspök és Markó József, Göd polgármestere.
A kulturális események között megtekinthetjük Kaiser Ottó fotóművész könyvbemutatóval összekötött kiállítását, Karosi Júlia és Dresch Mihály jazzkoncertjét, meghallgathatjuk Berecz András meséit,  Pitti Katalin, Gaál-Wéber Ildikó és Berkes János operaénekesek előadását.  Mellettük fellép még Török Ádám és a Mini, Éry Balázs, a Frank Zappa – Syrius Emlékzenekar Takáts Tamással és Ráduly Mihállyal.
A gasztronómiai különlegességekről Wichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnok gondoskodik.
A sportprogramok között a június 4-ei Fétis Crossfutás, a strandröplabda-torna, a Belépés Családostul rendezvényei és a június 5-ei Football Factor Gyermek Labdarúgó Torna szerepel.
Információ és kép: http://www.god.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.