Főoldal » Gyertyafényes szállodák a szeretet ünnepén

Gyertyafényes szállodák a szeretet ünnepén

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

December 24-én este az otthon meghitt melegét kínálják hazánk Prémium szállodái az ország több pontján.

A Balaton régióban, Balatonfüreden és Hévízen találhatnak az utazók kellemes szálláshelyet Szentestén.

Az Anna Grand Hotel Wine & Vital****  december 19-30-ig „Karácsony, téli szünet az Anna-bálok helyszínén” akcióval várja a vendégeket. Már napokkal az ünnep előtt feltöltődést, kikapcsolódást és szépülést kínál a hotel beauty- és wellness részlege. A Spa-csomagok és Spa-menük testnek és léleknek egyaránt kényeztetést biztosítanak.

A Hotel Silver Resort**** superiorban december 23-25. között, egyedülálló környezetben várhatják a „Karácsony”-t. Az ünnepi hangulatba öltöztetett szállodában az adventi koszorúk és mécsesek arany fényt szórva fogadják a vendégeket, kellemes karácsonyi zenével és az otthon hangulatát idéző mézeskalács illattal fűszerezve. December 14- 24. között a Silver udvarban karácsonyi vásár várja a látogatókat, december 23-án este az Eszencia Étterem & Borbárban forralt borozás, teázás, karácsonyi édességek kóstolása és betlehemi játék megtekintése a program, 24-én délelőtt közös karácsonyfa díszítésen vehetnek részt a vendégek. Az alkotás örömét fokozza a karácsonyi puncs és házi beigli csábító kínálata. A balatonfüredi katolikus templomban éjféli mise zárja a Szentesét.

Hazánk egyik természeti csodájának szomszédságának közelében a Hotel Palace**** „Karácsony Hévíz szívében” akciós ajánlatával áll a vendégek rendelkezésére. December 23-30. között 4 nap, 3 éjszaka szállást, büféreggelit és büfévacsorát, gyermekek számára játszószobát és ingyenes wellness használatot kínálnak. Mindezt fenyőillatban és csillagszórók fényében.

A Dunántúlon szállást keresők számára Szombathelyen és Pécsett négycsillagos hotelek ajánlanak karácsonyi akciókat.

Szombathely szívében „Karácsony a Park Hotel Pelikánban december 23-27. között várja a vendégeket, érkezéskor Welcome forralt borral. Az éjszakai pihenésről superior kétágyas szobák kényelme, a kellemes napindításról svédasztalos reggeli gondoskodik. Az ünnep fénypontja a gyertyafényes, négyfogásos gourmet vacsora.

A Corso Hotel Pécs**** „Karácsonyi ajándék”-kal kedveskedik a vendégeknek, akik . érkezés napján korábban foglalhatják el szobáikat, köszöntésképpen a felnőtteket forralt bor, a gyermekeket puncs várja. 

A vendégeknek a pihenés ideje alatt nincs más dolguk, csak, hogy élvezzék a mézeskalács, sült gesztenye, forralt bor és a téli teák varázslatos illatát.  Az ünnepi menü készítését hagyják a szállodára!
Végül, de nem utolsó sorban, az ünnepet megkoronázva egy csodálatos karácsonyi koncerten vegyenek részt a szállodában, a Pannon Filharmonikusok művészeinek előadásában.

Kelet-Magyarország szépséges tájain utazva Gyula ígérkezik  kellemes úti célnak.

A Családi Wellness Hotel**** superior „Karácsonyi feltöltődés”-t kínál, ahol érkezéskor üdvözlő itallal köszöntik a kedves vendégeket. A kikapcsolódásról a szálloda Wellness Oázisa gondoskodik. A kulináris élvezeteket a remek konyha biztosítja, a kitűnő karácsonyi ételkínálatot Farkas Géza szakácsmester neve fémjelzi.

Bárhol járunk bensőséges ünnepünk estéjén, érdemes megfogadni Márai Sándor szavait:

Az ünnepekről

„Ha az ün­nep el­ér­ke­zik éle­ted­ben, ak­kor ün­ne­pelj egé­szen. Ölts fe­ke­te ru­hát. Ke­féld meg ha­jad vi­zes ke­fé­vel. Tisz­tál­kod­jál be­lül­ről és kí­vül­ről. Fe­lejts el min­dent, ami a köz­nap­ok szer­tar­tá­sa és fel­ada­ta. Az ün­ne­pet nem­csak a nap­tár­ban ír­ják pi­ros be­tűk­kel. Nézd a ré­gi­e­ket, mi­lyen áhí­ta­to­san, mi­lyen fel­tét­le­nül, mi­lyen kö­rül­mé­nye­sen, mennyi vad öröm­mel ün­ne­pe­lek! Az ün­nep a kü­lön­bö­zés. Az ün­nep a mély és va­rá­zsos rend­ha­gyás. Az ün­nep le­gyen ün­ne­pi­es. Le­gyen benne tánc, vi­rág, fi­a­tal nők, vá­lo­ga­tott ét­kek, vér­pezs­dí­tő és fe­led­ke­zést nyúj­tó ita­lok. S mindenek­fö­lött le­gyen ben­ne va­la­mi a ré­gi rendtartás­ból, a he­te­dik nap­ból, a meg­sza­kí­tás­ból, a teljes ki­kap­cso­lás­ból, le­gyen ben­ne áhí­tat és föl­tét­len­ség. Az ün­nep az élet rang­ja, fel­sőbb ér­telme. Ké­szülj föl reá, test­ben és lé­lek­ben.
S nem­csak a nap­tár­nak van pi­ros be­tűs nap­ja. Az élet el­hoz más­fé­le, lát­ha­tat­lan ün­ne­pe­ket is. Ilyen­kor fe­lejts el min­dent, fi­gyelj az ün­nep­re.”

Boldog Karácsonyt kívánok!

F.Óvári Edit

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.