Főoldal » Hajdan volt téglagyár legszebb álma

Hajdan volt téglagyár legszebb álma

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarország hét természeti csodájának egyike Nógrád megye északi részén, Ipolytarnócon látható. Az őspark a világ leggazdagabb harmadkori őslábnyomos lelőhelye. 8 millió éves ősfenyő maradványokat, a megkövesedett Pannon tenger partjának részleteit is őrizgeti a  Természetvédelmi Terület. A múlt máshol nem érzékelhető nyomai az ember számára az „oda kell mennünk!” üzenetét közvetítik.

Az Ipoly bal partján a hely szelleme a múlt értékeinek megőrzésére ösztönöz. Megőrizni és a mai kor arculatára alakítani a továbbélésre ítéltetett emlékeket. Hajdan volt Ipolytarnócon egy téglagyár. Vöröstéglás járatokkal, kemencenyílásokkal. Az építtetők a funkcionális adottságokat, az építészeti értékeket és szépségeket átörökítve megálmodták és valóra váltották egy négycsillagos hotel képét. A Christina Park Hotel**** a régi falak között tökéletes összhanggal, exkluzív, tágas terekkel örvendezteti meg az ezer szépséget és csodát rejtő Nógrád megyébe utazókat.

Belsőépítészek kreativitást dicséri az összkép. A hatalmas galéria napfényben fürdik, szemet gyönyörködtető növények képviselik a természetet a falak között, nincs két egyforma beugró, társalgó, közös tér. A megoldások a felfedezésre ösztönzik a vendégeket, mert a megannyi barátságos, szép, izgalmas részletet látni kell.

 

Negyven vendég számára kínál meghitt pihenést a szálloda kék-, zöld- és narancs szobája, a nászutas lakosztály. A színek különböznek, más és más hangulatot teremtve, de egy lényeges kérdésben, a vezérelvekben megegyeznek, melyek a luxus kivitel, harmónia, biztonság és kényelem.

Családi, baráti és céges rendezvények igényeinek kielégítése érdekében egy 100 fő befogadására alkalmas konferenciaterem áll rendelkezésre.

A szíveslátás akkor teljes, ha étel és ital kerül az asztalra. A szálloda éttermében a tájjellegű, palóc ételek mellett széles ételválasztékot talál a vendég. A téglagyár régi égetőkemencéjéből kialakított, az étteremhez tartozó különterem hangulata önmagáért beszél. Jó időben a nyitott teraszon gyönyörködhetnek a vendégek a Természetvédelmi Terület által nyújtott látvánnyal

Útra kelni és útközben otthonra lelni, ez minden utazó vágya. Aki ide ellátogat, megtalálja, mert a  Christina Park Hotel**** az otthon melegét és biztonságát nyújtja.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.