Főoldal » Harry Potter túra Londonban

Harry Potter túra Londonban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A roxforti varázslóképző iskola központi terme, Dumbledore igazgatói szobája és a Harry Potter-filmek egyéb forgatási helyszínei megnyitják kapuikat az érdeklődők előtt: a Warner Bros. londoni filmstúdiója a jövőben látogathatóvá válik.
J. K. Rowling regénye nyomán nyolc film is készült, melyek legtöbb forgatási napja a Leavesden stúdióban zajlott. A Warner által felkínált háromórás túra során a látogatók a nagysikerű film eredeti díszletei között járhatnak végig, újraélve a jeleneteket. A Londoni Warner Bros. Stúdiótúrája: Így készült a Harry Potter –ezt a címet viseli a kirándulás. Nemcsak a felvételek helyszínei tárulnak fel, de a szereplők jelmezeit is megcsodálhatjuk, sőt, a filmes trükkök is lelepleződnek.
A jelenleg bővítés alatt álló Leavesden a Warner ígérete szerint Európa egyik legnagyobb filmstúdiója lesz, számos világ- és kasszasikerre törő film készült itt, mint például A sötét lovag vagy a Sherlock Holmes.
A Potter-filmek mozikban forgalmazott hét epizódja kb. 6,4 milliárd dolláros jegybevételt hozott eddig. A sorozat utolsó darabja, a Harry Potter és a Halál ereklyéi második része előreláthatólag július közepétől látható majd a mozikban.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.