Főoldal » Hungarikumok a Hungaroringen

Hungarikumok a Hungaroringen

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az alkohol és autósport, első hallásra összeegyeztethetetlennek tűnnek, de ha jobban végiggondoljuk, akkor igazat kell adnunk abban, hogy a világklasszis autókhoz világklasszis borok dukálnak.

Idén igazi magyaros vendéglátásban részesítik az F1-es mezőnyt a mogyoródi pálya üzemeltetői.
A vezetőségnek mindig is az volt a célja, hogy összekapcsolja a hazai világversenyt a hazai termékekkel. Ez idén megvalósul, még pedig olyan formában, hogy a világversenyre látogató külföldi közönségnek lehetősége lesz megismerni és megszeretni a magyar hungarikumokat.

A Tokaj Kereskedőház Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. együttműködésének köszönhetően a hétvégi versenyen a 2001-es évjáratú 4puttonyos Tokaji Aszú és a Grand Selection 2009 Tokaji Furmint Barrique száraz bort fogják a Paddock Club vendégeinek kínálni.

E két borkülönlegesség megérdemelten kapott helyet az összeállításban, hiszen méltó módon képviseli a magyar borkultúrát és a tokaji borokat.

A jövőben a Magyar Nagydíj látogatói is megismerkedhetnek a magyar borászat remekeivel, bel- és külföldön is öregbítve ezzel országunk és boraink hírnevét.

A Hungaroring Sport Zrt. természetesen nem csak a tokaji borok bemutatásával szeretné elősegíteni a hazai termékek népszerűsítését, ezért további cégekkel is készek a megállapodásra.

Bővebb információk és forrás: www.vezess.hu, www.zetapress.hu

Képek: www.vezess.hu, www.newhit.hu, www.telesport.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.