Főoldal » I. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztivál a Budai Várban- 2012 május 4 -6.

I. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztivál a Budai Várban- 2012 május 4 -6.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest egyik legszebb helyszínén, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon 2012. május 4-6. között megrendezendő I. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztiválon az ország legjobb pékségei kínálják csemegéiket, hagyományos és újszerű termékeiket.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott fesztivál célja, hogy a fővárosi közönség is megismerhesse a magyarországi kenyérkészítés gazdag hagyományait, valamint az ország különböző tájain működő pékségek válogatott csemegéit.

A fesztivál egyben különleges gasztrokaland is, hiszen a magvas, rozsos, hagymás, burgonyás és ki tudja még hányféle kenyéren kívül a népszerű péksütemények is megkóstolhatók, a kedvenc kakaós csigánktól a lekváros, túrós buktán át a sós sütemények megannyi változatáig. A finom falatokhoz illő, színvonalas folklórműsor is szórakoztatja a látogatókat, akik a szentendrei skanzen játékmestereinek irányításával próbára teheti ügyességét is: népi játékokban, kenyérdagasztásban, karikadobálásban, gólyalábazásban, célba dobásban.

Lesz kenyércímke-kiállítás, és megsütik a Budai Vár kenyerét, amelyet a vendégek meg is kóstolhatnak.

A háromnapos fesztiválra a belépés ingyenes!

 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?