Főoldal » Időtlen dizájn, előkelő elegancia..

Időtlen dizájn, előkelő elegancia..

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mi a közös egy lovas kocsiban és egy Rolls-Royce-ban? Erre és a híres autómárkával kapcsolatos további kérdésekre kaphat választ, ha ellátogat a világ legnagyobb Rolls-Royce kiállítására, az ausztriai Dornbirnbe.

A 150 éves történelmi épületben kialakított múzeum ugyanúgy eleganciát és időtlen dizájnt sugároz, mint maga a világhíres Rolls-Royce autómárka, ahol az automobilok történetének megismerése egyedülálló élményekkel párosul.
Majdnem fél évszázadot vett igénybe a gyűjtemény több mint 1000 kiállítási darabját összeállítani. Minden egyes Rolls-Royce egy különleges egyedi darab, amelynek saját, izgalmas története van.

A második emeleten különböző kiegészítők és kincsek találhatók Angliából, az eredeti piknik kosártól kezdve a régimódi utazóbőröndön keresztül egészen a korabeli ruhadarabokig. Az eredeti viktoriánus bútoroktól körülvéve kényelmesen hátradőlhet a látogató, felidézheti letűnt napok hangulatát, miközben kortyolgatja ötórai teáját.

A szervezők a gyermekekről sem feledkeztek meg, számukra külön helyiséget alakítottak ki, amelyben nyugodtan játszathatnak, amíg szüleik megtekintik a kiállítást.

Helyszín: Ausztria/Vorarlberg/Dornbirn

Forrás: www.hetedhetorszag.hu/ausztria

Képek: www.en.flickeflu.com, www.en.weisses-kreuz.at

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.