Főoldal » Istanbul Shopping Festival márciusban

Istanbul Shopping Festival márciusban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. március 18. és április 26. között rendezik meg az első Istanbul Shopping Festival programot. A fesztivál alatt akár 50 %-os árengedmények és változatos kulturális programok várják az Isztambulba látogató turistákat. 40 napon keresztül lehetőségünk nyílik arra, hogy hihetetlen áron vásárolhassunk a városban, emellett pedig utcai előadásokon és kulturális rendezvényeken vehessünk részt, megismerve az ország kulturális életét is.
Több, mint 90 bevásárlóközpont és az ország jellegzetes piacai – a Nagy Bazártól az Egyiptomi Bazárig – várják a vásárlókat a bazári hangulatban, akár 50 százalékos engedményekkel és az éjszakába nyúló bevásárlás lehetőségével. A fesztivál ideje alatt a vásárlóknak nem kell forgalmi adót fizetniük, ami tovább csökkenti az árakat.
A Török Kulturális és Idegenforgalmi Minisztérium által szervezett fesztivál célja egyrészt a törökországi turizmus fellendítése, másrészt pedig bemutatni, hogy a vásárlás mellett milyen színes és változatos programok várják az ide látogatókat.

Forrás: http://utazas.sk

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.