Főoldal » Ízlelő Show Budapesten

Ízlelő Show Budapesten

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. március 11-13. között a Syma Sport és Rendezvényközpont várja a gasztronómia kedvelőit:  Magyarország vezető élelmiszergyártói és feldolgozói, a legnevesebb konyhai eszközgyártók és forgalmazók, látványszakácsok mutatkoznak be „Ízlelő Show” keretében.


Magyarországon még nincs komoly hagyománya a food-show kiállításoknak, de a hazai és nemzetközi trendek azt bizonyítják, hogy a mesterszakácsok vagy hírességek által élőben bemutatott receptek, a megkóstolható ételek és italok mindig közönségsikert aratnak. Az Ízlelő Show szakít a hagyományos kiállítások fogalmával, és kiállítóit arra ösztönzi, mutatkozzanak be kicsit másként. A Show helyszínén lebonyolított sütések, főzések és kóstoltatások mellett a szervezők változatos programokról is gondoskodnak. Lesz itt többek között látványkonyha: a nagyszínpadon óránként váltva egymást látványszakácsok dolgoznak, és készítenek el hétköznapi, valamint ünnepi ételeket. A borakadémián magyar és nemzetközi pincészetek folyamatos, interaktív borbemutatókat és kóstoltatásokat tartanak. A főzőiskola programon kezdő és gyakorló háziasszonyok gazdagodhatnak új ismeretekkel, hiszen profi szakácsok élőben mutatnak be új recepteket, ötleteket. A népek konyháján különböző kultúrák gasztronómiáját ismerhetjük meg, mint a francia, bajor, olasz vagy távol-keleti ízeket. A babapempő gyakorló kismamáknak szól, ahol bemutatják, hogyan lehet változatosan és ízletesen főzni a gyerekek részére. Az egészség-receptek programon dietetikus szakértők mutatnak be recepteket, melyek megfelelnek a különleges igényeknek is. A kávé- és teaházban meleg és jeges italok, koktélok és fűszeres különlegességek készítését nézhetjük végig, majd az elkészült italokat a közönség is megkóstolhatja.
A VOLÁNBUSZ Zrt. 50%-os kedvezményt biztosít magyarországi járatain az Ízlelő Show látogatói részére.

Forrás: www.izlelokiallitas.hu
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.