Főoldal » Költészet Napja a Vígszínházban

Költészet Napja a Vígszínházban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a Költészet Napját. A Vígszínház is kiemelten készül erre: április 10-én, vasárnap 11 órakor verses műsorral és figyelemfelkeltő belépőjegy-árral várják a versek és a színház kedvelőit.
„Verset olvasva a tört szív, az elárvult lélek, a világ szélére sodródott ember nem lesz egyedül, mert a költészetben kapaszkodót, együttérzést, segítséget találhat.
Ahogy József Attila írja, a költészet, a művészet azért örök: Mert a mű nem annyira a művész, mint inkább azok által él, akik szeretik a művészetet, s azért szeretik, mert keresik az emberséget. Önök által él, kedves közönségünk, akik velünk, a Vígszínház társulatával és vendégeinkkel együtt ünneplik A költészet napját!”
Fellépő művészek: Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Börcsök Enikő, Csőre Gábor, Darvas Ferenc, Epres Attila, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyabronka József, Gyuriska János, Halász Judit, Hámori Gabriella, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Józan László, Kovács Patrícia, Lajos András, Láng Annamária, Lázár Balázs, Lukács Sándor, Majsai-Nyilas Tünde, Mészáros Máté,  Pándy Lajos, Pap Vera, Pápai Erika, Rétfalvi Tamás, Tasnádi Bence, Szemenyei János, Tahi Tóth László, Tarr Judit, Termes Rita, Tornyi Ildikó, Vallai Péter, Varju Kálmán, Venczel Vera és Varró Dániel.
A belépő ára csak 200 Ft!
Jegypénztár: 329-2340
Információ forrás és kép: http://vigszinhaz.hu
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.