Főoldal » Konferenciára készülnek az esküvőszervezők

Konferenciára készülnek az esküvőszervezők

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. március 27-én kerül megrendezésre az Esküvőszervezők Tavaszi Szakmai Konferenciája Budapesten.

A konferencia iránti igény mértékét jelzi, hogy a jelentkezés indulásától számított három héten belül elfogytak a helyek, máris teltházas a rendezvény. A konferencia szervezői (akik maguk is esküvőszervezők, így pontosan tudják, milyen problémákkal szembesülnek kollégáik) úgy vélik, számos olyan probléma merül fel a szakmával kapcsolatban, melyről érdemes (sőt kell) beszélni.

Az egyik legfontosabb pont a jutalékos rendszer kontra vállalási díj. Magyarország valószínűleg egyedülálló abban, hogy itt a szogláltatók fizetik meg a munkájukat, nem az ügyfelek. Nyugati országokban magától értetődő, hogy az esküvőszervező által végzett munkáért fizetség jár, hiszen ezzel időt, energiát és pénzt spórolnak meg a jegyespárok számára.

Egy másik napirendi pont az üzleti életben való boldogulás lesz nőként. Az esküvőszervezők elsöprő többsége ugyanis nő (és ugyanakkor feleség, családanya, stb.). Egy vállalkozás teendőit nem egyszerű összeegyeztetni a magánélettel, főként akkor, ha az ügyfelek (vagyis a jegyespárok) munkaidő után és hétvégén érnek rá az esküvőszervezővel való találkozásra.

A résztvevők online marketingről és jogi tudnivalókról is hallhatnak majd, és megszólal néhány régóta dolgozó esküvőszervező is. Az esküvőipar különböző területeiről érkeznek szolgáltatók, akik beszámolnak a szervezőkkel kapcsolatban szerzett pozitív és negatív tapasztalataikról.

Néhány új üzleti lehetőséggel is megismerkedhetnek az esküvőszervezők, mellyel kibővíthetik termék- és szolgáltatás-palettájukat.

A konferenciáról – természetesen – március végén még beszámolok.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.