Főoldal » Különvonattal a Velencei Karneválra!

Különvonattal a Velencei Karneválra!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A magyar utazóközönség körében is nagyon  népszerű Velencei Karneválra már különvonattal is utazhatunk! 2012. február 17.-én,  pénteken 18 óra 33 perckor a MÁV-START Zrt. különvonatot indít a Velencei Karneválra, Budapestről a Keleti Pályaudvarról

A közvetlen vonatra bárki válthat menettérti jegyet, amely korlátozott számban valamennyi nemzetközi vasúti pénztárban és nemzetközi vasúti jegyet értékesítő utazási irodában elérhető.

A különvonatra a Budapest Keleti pályaudvaron, Kelenföldön, Székesfehérváron, Siófokon és Nagykanizsán lehet fel- és leszállni.

Az ülő-, fekvő- és hálókocsiból álló szerelvénnyel kényelmesen, átszállás nélkül, éjszakai utazással lehet eljutni a velencei Santa Lucia pályaudvarra és vissza.

A közvetlen vonat menetrend szerint reggel 9 óra 42 perckor érkezik a lagúnák városába, ahol egy egész napot tölthet ki-ki kedvére. Megcsodálhatják a gyönyörű álarcokat és ruhakölteményeket, sétálhatnak a Szent Márk téren, és megtekinthetik a tér nevezetességeit: a Doge palotát a sóhajok hídjával, a Szent Márk – székesegyházat, az Óratorony és a Campanile vagy a Canal Grande-n a híres velencei gondolákat.

A különvonat február 18-án, szombaton este 21 óra 10 perckor indul vissza Velencéből, érkezése másnap, a Budapest Keleti pályaudvarra a délelőtti órákban várható.

A jegyárakat az utas által választott elhelyezés (ülőhely; fekvőhely hat vagy négy személyes fülkében; hálóhely két vagy három személyes fülkében) határozza meg: felnőtteknek 90, gyerekek részére pedig már 45 eurótól. A legmagasabb árkategória az utasonként 170 eurós, kétszemélyes hálófülke. A jegyeket forintban is ki lehet fizetni az aktuális árfolyamon. Minden utas ajándék velencei útikönyvet kap, továbbá a háló- vagy fekvőhelyes kocsiban helyet foglalók részére reggelit is felszolgál a vonatkísérő.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.