Főoldal » Megnyitotta kapuit a 34. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás

Megnyitotta kapuit a 34. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A tegnapi nappal megnyílt a 34. Nemzetközi Utazás Kiállítás. A szakmai napon számos újdonsággal és érdekességgel találkozhattak az utazási szakemberek. Mától a látogatókat és a nagyközönséget várják az Utazási irodák, szakmai szervezetek és szakmai érdekképviseletek.

Az idei év külföldi díszvendége India, aki nem csak a bámulatos standjával hanem a Jetwing utazási iroda, Magyarország India specialistája – mint társkiállító – utazási ajánlataival találkozhat a látogató.

A sokszínű, változatos és bőséges utazási ajánlatokból „mazsolázhatnak” az oda látogatók.

Ízelítőül, néhány különlegesség:

               A Kulturális körutazások kedvelőinek – Európától- Amerikáig- kínál változatos, minőségi körutazásokat a Fehérvár Travel. A napfény, tenger, egzotikum kategóriából is bőséges a választék- Görögországtól – Spanyolországig- a Török Riviéra nyújtotta kellemes kikapcsolódásig. Egzotikum a Mauritius és Maldív – szigetek csodálatos utazásai.

Aki csak a környező országokba a „szomszédolást” választja, az is talál magának megfelelő ajánlatot.

           A Nászutasok sem maradnak utazási ajánlatok nélkül, hisz a Coral Tours- mint nászutas utakat szervező specialista számos kedvező ajánlattal van jelen a kiállításon.

A belföldi kínálatból nem marad el a wellness, hegyvidéki pihenés, vízparti vakáció, gyógyüdülés és városnéző programok, minden árkategóriában. Belföldi díszvendég idén Győr.

4 kiállítás egy helyen!!

Az Utazás Kiállításra megvásárolt belépőjeggyel az oda látogató megtekintheti a Himalája Expót – amelyen bepillantást nyerhet a hegység lakóinak életébe, megismerhet a mai korban használt tárgyakat, vallási szokásokat megelevenítő imamalmokat és szőnyegeket. Szintén a helyszínen bepillantást nyerhet a buddhizmus meditációs gyakorlatába.

Érdekes látnivalót nyújt még a Budapest Boat Show nemzetközi hajókiállítás és a Karaván Szalon lakókocsi és lakóautó bemutató, az utóbbi helyszínen „ régi időket” idéző autókban és lakókocsikban is gyönyörködhetnek.

A sok látnivaló mellet érdekes programok, vetélkedők, nyereményjátékok és utazási kedvezmények várják a látogatókat!

Számomra szakmai és látogatói szemmel is sok érdekességet és élményt nyújtott a kiállítás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.