Főoldal » Mint Hotel Westminster**** (London)

Mint Hotel Westminster**** (London)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Westminster apátság, a London Eye és a West End közelében található a négycsillagos Mint Westminster Hotel. Mind a 460 szobájában van ingyenesen használható Apple iMacs multimédiás számítógép, nagy sebességű Wi-Fi és Skype, műholdas és földi tévécsatornák, luxus piperecikkek, antiallergén párnák, légkondicionáló, sok természetes fény a padlótól a mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően, vasaló/vasalódeszka és hajszárító.

Mindkét különleges csomagajánlatáért éjszakánként 40 fontot kell fizetni. Az egyik a Hétköznapi City Club csomag tartalmaz egy welcome drinket, mely lehet egy 125 ml-es palack bor, helyi készítésű sör, vagy koktél; garantáltan késői kicsekkolást és korai becsekkolást; személyes kapcsolatot a hotel alkalmazottaival;  ingyenes reggeli újságot, 10% kedvezményt mindent étkezésre és italfogyasztásra; friss gyümölcstálat, ásványvizet, minibárt.

A másik a Hétvégi City Club csomag, melynek tartalma egyezik a Hétköznapi City Club csomaggal, csupán egy kézzel készített csokoládéval több.

A lakosztályokból lenyűgöző kilátás nyílik a Temzére és Westminsterre. A lakosztályok éjszakánként 100 fontba kerülnek, míg az úgynevezett masterlakosztályokért 200 fontot kell fizetni egy éjszakára. A lakosztályok külön étkezővel és nappalival felszereltek, továbbá a fürdőszobáikban zuhanyzó és fürdőkád is található. A szolgáltatásokat és extrákat tekintve minden jár, amit a Hétvégi City Club csomag is tartalmaz.

A hotel 23 darab akadálymentesített szobát tart fent a rászorulóknak. Ezek mindegyike rendelkezik széles ajtóbejáratokkal, süllyesztett ágyakkal, villanykapcsolókkal, csökkentett ködmentes tükrökkel és roll-in power zuhanyzókkal.

A hotel fitness stúdiójának köszönhetően alakját a nyaralás alatt is megőrizheti. Az exkluzív fitness stúdióban mindenféle edzőtermi gépet, zenehallgatási lehetőséget és hűtött vizet találunk. A fitness stúdió 6:00-22:00 között áll a vendégek rendelkezésére.

A szolidan elegáns City Café & Bár része a Millbank Lounge és a Skylounge. A City Café csapatába tartozó díjnyertes szakácsok ügyesen és gondosan készítik el a helyi forrásból származó élelmiszerekből, minőségi összetevőkből az ételeket. Az à la carte menü szezonálisan, míg a Market menü hetente kétszer is változik.

A Millbank Lounge az első emeleten található és londoni koktélbár rajongók kedvence. A karizmatikus berendezés inspiráló hangulatot és magas színvonalú szolgáltatást ad. Tökéletes környezet ez az üzleti úton levők és a családi nyaralást élvezők számára egyaránt. A lounge egyik különlegessége az úgynevezett Whisky könyvtár, ahol számtalan whiskyféle közül válogathatunk. A másik extra élményt minden hónap első szombatján élhetjük át, amikor is két és fél órás (14:30-17:30) koktélpartin vehetünk részt fejenként 49,50 fontért. Rázva és nem keverve ajánlom mindenkinek!!

A hotel tetején található a Skylounge, melyből többek között a Parlamentre, a London Eye-ra és a Temzére  nyílik gyönyörű kilátás. Ideális hely kisebb fogadásokra, társasági eseményekre vagy konferenciákra.

A hotelben 7 konferenciaterem található, melyekben 200 vendég fér el, és amelyek remek helyszínei lehetnek üzleti szemináriumoknak, konferenciáknak vagy egyéb privát eseményeknek. A modern felszereltségű tárgyalók minden kényelmet biztosítanak ahhoz, hogy a rendezvény tökéletes legyen.

Ha valaki itt szeretné tartani esküvőjét, vagy egyéb családi eseményt szeretne itt megrendezni, akkor a hotel szakácsa és teljes konyhai személyzete vállalja a vacsora lebonyolítását.

A hotel hat nyelvű honlapján lehet szállást foglalni.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.