Főoldal » Motorok fesztiválja

Motorok fesztiválja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2011. március 11-13-án ismét Motor Fesztivált tartanak a Hungexpo-n. A motoros szezon nyitó rendezvénye számos újdonsággal várja az érdeklődőket.
A látogatók megismerkedhetnek az év újdonságaival, találkozhatnak híres motorosokkal, részt vehetnek szórakoztató és extrém programokon. Lesz stunt-riding bemutató és verseny, triál és quad verseny, gokart, motorszépségverseny, gyermek motoros oktatás, divatbemutató, nyereményjáték. A kiállításon láthatunk motorkerékpárokat, robogókat, alkatrészeket és tartozékokat, felszereléseket és kiegészítőket, jelen lesznek szakmai szervezetek, intézmények, egyesületek, sportklubok és egyéb szakmai szolgáltatók, továbbá szerviz- és bemutatótermi berendezések tekinthetők meg.
Egyidejűleg zajlik a helyszínen a Veterán motor és Autó + Motor + Sport kiállítás, a Robogó Világ és Tattoo Expo. Mindez 1 jegy áráért látogatható.
11-én és 12-én 23 óráig koncertek szórakoztatják a nézőket.
Kép: http://sportmotor.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.