Főoldal » Napfényes vendéglátás az „Alföld gyöngyszemében”

Napfényes vendéglátás az „Alföld gyöngyszemében”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szeged az ország legmélyebben fekvő városa, a Tisza és Maros folyók találkozásánál, a Dél-alföldi régió kulturális-, sport- és turisztikai központja.

A város  Európa Nostra díjas magjában a közel 130 éves hajdani Burger-ház műemlék épületében, korabeli szépségében nyitotta meg kapuit a patinás Hotel Soleil Szeged****.
Gyökerei a vendégfogadásban mélyre nyúlnak, hiszen az egykori épület a  19 században működő, Három királyokhoz címzett vendégfogadó helyén áll. A „hely szelleme” meghatározó. Megnyitásával új fény „költözött” a napfény városába. Franciás elnevezése összhangban azzal az elképzeléssel, hogy funkciójában egy a city-hotel szerepet töltsön be. Szép épületben, modern berendezéssel, a városközpontban elégíti ki a programturizmus igényeit.

A mediterrán hangulatú történelmi belvárosban található szálloda belsőépítészeti megoldásai megfiatalították a régi épületet letisztult, modern és egyedi megvalósításokkal.
Az egykori kereskedő polgárházban ma 15, többségében galériás elrendezésű szoba várja a vendégeket. A lakóterek fiatalos stílusát a funkcionális terek modern kialakítása és a 21.század igényeinek megfelelő multimédiás felszereltség összhangja biztosítja.

A város nevezetes sétálóutcájára néz a minden igényt kielégítő, 120 négyzetméteres luxus lakosztály, a nappaliban fatüzelésű- a fürdőszobában  biokandallóval, tusolóval és sarokkáddal felszerelve. A luxus konyhában étkező és bársarok növeli a komfortérzést.  
Minden vendég megtalálja a számára megfelelő szobát a szállodában programturistaként, üzleti úton vagy nászutasként egyaránt.

A  szálloda központi elhelyezkedése miatt bekapcsolódik a város élénk vérkeringésébe, a fesztiválok, sportesemények, kulturális programok egy karnyújtásnyira találhatóak.

A franciás névadás az étterem hangulatában, kínálatában is visszaköszön. Eredeti mediterrán ízvilággal, széles választékkal várja a vendégeket. Az éttermen belül található Soleil Bistro pedig fogásaival Provence hamisítatlan ízeit varázsolja az idelátogatók asztalára.

Szeged a napfény városa, a város vendéglátásának fénye Hotel Soleil****.

Hungarikumunk, a szegedi paprika méltán világhírű. Pillantsunk rá 1 percben:

http://www.youtube.com/watch?v=ns2vLkPhrXQ

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.