Főoldal » Nemzetközi Orchidea Kiállítás a Symában

Nemzetközi Orchidea Kiállítás a Symában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nemzetközi Orchidea Fesztivál és Vásár márciusban Budapesten.


2011. március 11-13-án a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban „télbúcsúztató” orchidea kiállítást és vásárt tartanak a Magyar Orchidea Társaság szervezésében. A kiállítás nemzetközi, több országból érkeznek a résztvevők. A Rendezvényközpont “C” csarnokában 2600 négyzetméteren gyönyörködhetünk az orchideák szépségében, sőt, ha megtetszik valamelyik, akár meg is vásárolhatjuk őket. Ha elfáradtunk a nézelődésben, leülhetünk egy kávéra, teára vagy süteményre a Teaházban. A legkisebbek sem unatkoznak, amíg a felnőttek nézelődnek: szórakoztatásukról a “Fifi virágoskertje”  gyermek játszóház gondoskodik, gyermekfelügyelettel és sok kreatív játékkal, sőt, naponta több alkalommal kvíz műsorokon is részt vehetnek.
A kiállítás színpadán három napon keresztül hallgathatnak az érdeklődők orchidea-gondozási tanácsokat, de lesznek virágkötészeti- és ikebana bemutatók is. A kiállítással egyidőben az “A” csarnok a Lakáskultúra élőben című kreatív lakberendezési és belsőépítészeti kiállításnak ad otthont, amit szintén érdemes megtekinteni. A két kiállítás kellemes szórakozást, kikapcsolódást jelenthet az egész családnak.
Mindkét kiállításra érvényes közös jegyet is vásárolhatunk a helyszínen.
A belépőjegyek értékét 2011. március 11-19-ig levásárolhatjuk az ország összes Oázis Kertészetében!

Forrás: www.oazis.hu
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.